Hoe te openen Wordpress

Wordpress is een content management systeem dat wordt gebruikt om blogs en websites op het internet te organiseren. U moet inloggen met een beheerdersaccount op het dashboard Wordpress te openen. Vanaf het dashboard, kunt u nieuwe berichten en pagina's te maken, en ontwerp je WordPress website. Om het dashboard Wordpress te openen, zoekt u uw Wordpress login pagina aan te melden.

instructies

1 Navigeer naar uw Wordpress website. Standaard, Wordpress sites bevatten een sectie "Meta" op de sjabloon menu.

2 Klik op de "Inloggen" koppeling om naar de inlogpagina. Als uw blog een sectie "Meta" bevat, dan kunt u ook de URL van de aanmeldingspagina in de adresbalk van uw browser. Dit is de volledige URL-adres van uw Wordpress rekening, gevolgd door "wp-login.php", zoals http: //yourwordpressURL/wp-login.php.

3 Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in de tekstvakken en druk op de "Login" knop op het dashboard Wordpress te openen. U kunt nu al uw bestaande Wordpress inhoud als het creƫren van nieuwe content.

Hints

  • Bookmark de Wordpress login pagina voor toekomstig gebruik.
  • Als u wilt Wordpress uw gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden, plaatst u een vinkje in het vakje naast "Remember Me."