Kan ik blokkeren een Facebook-vriend van het zien van mijn berichten?

Kan ik blokkeren een Facebook-vriend van het zien van mijn berichten?


Facebook biedt een handige manier om vrienden en contacten op de hoogte met uw bedrijf te houden, maar je zou niet wilt dat uw persoonlijke gegevens of gedachten te delen met iedereen op uw lijst met vrienden. Bijvoorbeeld, hoewel u misschien wel blij voor vrienden om je berichten te zien over een leuk avondje uit, zou je niet wilt dat uw medewerkers om deze informatie te zien. U kunt een Facebook-vriend blokkeren van het zien van uw berichten door het veranderen van uw Facebook privacy-instellingen.

account Customization

Zodra je in je Facebook-account hebt aangemeld, kunt u uw Facebook-instellingen aan te passen in het menu van de site "Account". Selecteer "Privacy Settings" uit het drop-down menu om toegang te krijgen tot de "Kies uw privacy-instellingen" pagina. Hiermee kunt u kiezen hoeveel informatie je deelt met Facebook vrienden en andere Facebook-gebruikers.

Privacy instellingen

Op de pagina 'Kies uw privacy-instellingen "omvat het aandeel instellingen voor alle informatie en inhoud die je deelt met je Facebook-vrienden lijst en andere Facebook-gebruikers. Vanaf deze pagina kunt u de toegang voor iedereen, bepaalde vrienden of contacten of bepaalde personen blokkeren. Om uw privacy-instellingen te wijzigen, klikt u op de link "Customize Settings" in de "Delen op Facebook" op deze pagina.

Block Friends

Van de optie Customize Settings, kunt u afzonderlijke Facebook-vrienden en gebruikers blokkeren van het zien van uw Facebook-berichten. Om dit te doen, klikt u op de knop naast "Berichten van mij" en selecteer "Custom Edit" uit het drop-down lijst met opties. Typ de naam van de vriend die u wilt uw berichten te verbergen in het invoerveld onder "Hide Dit Uit." Klik op de knop "Save Settings" wanneer u de naam hebt toegevoegd. Dit blokkeert uw Facebook-berichten, met inbegrip van status updates en foto's van de vriend die u hebt geselecteerd. U kunt meerdere afzonderlijke Facebook-vrienden en contacten of alle mensen toe te voegen op een Facebook-lijst aan uw lijst te verbergen.

overwegingen

Het voordeel van het blokkeren van individuele gebruikers van het zien van uw Facebook-berichten is dat je een strakkere controle over uw privacy kunt houden, met name wanneer het delen van persoonlijke informatie op de social networking site. Er is echter een nadeel, ook. Zodra u een individueel contact hebt geblokkeerd van het zien van je berichten, heb je al je Facebook berichten van deze vriend verborgen en hij zal niet in staat zijn om een ​​van uw foto's, berichten en status updates te bekijken totdat u uw privacy-instellingen opnieuw wijzigt.