Hoe maak je een Wordpress blog toevoegen aan een website met behulp van Yahoo Web Hosting

Web hosting bedrijven zijn voortdurend het toevoegen van meer functies en voorzieningen tot hun diensten. Van de vele web hosting bedrijven bieden momenteel feature-beladen web hosting pakketten, vele bieden nu de eenvoudige implementatie van een aangepaste blog in uw bestaande website; het kan eenvoudig worden toegevoegd aan een website door het invullen van een aantal formulieren binnen de web hosting control panel.

instructies

1 Om in te loggen op uw Yahoo web hosting account (verplicht) gebruik dan de link hieronder te voorzien in bronnen hieronder. U moet uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

2 Klik op het tabblad 'maken en bijwerken "op het web hosting control panel commando bar.

3 Zodra u de sectie 'maken en bijwerken "van het bedieningspaneel hebt geopend, zullen er meerdere tafels vermeld onder het commando bar. Zoek de tafel met het label "Blog Gereedschap." Klik op de pijl op de linker kant van deze tabel om toegang te krijgen.

4 Om een ​​Wordpress blog aan uw website toe te voegen, met de linkermuisknop op de "Blog Wordpress" link in de 'Blog Tools "tafel onder de web hosting control panel commando bar. Dit brengt u naar een Wordpress activering vorm.

5 Voer de gewenste gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in de Wordpress activering vorm. Verwijder het vinkje bij "Make blog Home" box. Selecteer de radio knop die wordt aangeduid met "Standaard" onder "Select Activation Path" en klik op "Next" om verder te gaan. Het zal u gevraagd akkoord te gaan met de Terms of Service. Klik op "I Agree" om verder te gaan, en klik dan op de "Activeren" knop om uw blog te activeren.

6 U kunt uw blog op elk moment wijzigen door naar uw website URL en het toevoegen van "/ Blog" op de website URL-adres. Bijvoorbeeld, een blog toegevoegd aan de "The.com" kan worden benaderd door te voeren in "The.com/blog" in uw webbrowser. Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen op de blog, voert posts of wijzigingen doorvoert.

Hints

  • U kunt bijwerken en aanpassen van uw Wordpress blog om het thema van uw website na te bootsen. Toegang tot de blog bedieningspaneel om de instellingen te wijzigen.
  • Test altijd uw website nadat u de blog toe te voegen om ervoor te zorgen dat de veranderingen goed waren gemaakt.