Hoe kaarten importeren in XNA

Hoe kaarten importeren in XNA


"XNA Game Studio" kan worden gebruikt voor het maken voor een verscheidenheid van platforms, variërend van de Xbox 360 op de PC. Een essentieel kenmerk is de mogelijkheid om aangepaste afbeeldingen te importeren in de programmeersoftware. Deze beelden kunt u aangepaste personages en structuren te creëren voor de objecten in de spelwereld. Gelukkig, het importeren van een kaart, of het nu een kaart van richtingen of een image map, is niet anders dan het importeren van een normaal beeld in de software.

instructies

1 Open het project dat u wilt een kaart toe te voegen aan in "XNA Game Studio." De meest recent geopende code bestand zal worden geladen op de linkerkant van het scherm en een navigatiesysteem panel zal zijn aan de rechterkant.

2 Klik met de rechtermuisknop op het "Content" map navigatie-paneel van het programma aan de rechterkant van het scherm. Een lijst met opties uit te breiden, vergelijkbaar met wanneer u met de rechtermuisknop geklikt een object op het bureaublad.

3 Plaats de muisaanwijzer op 'Toevoegen' en klik op 'bestaand item .... "Een standaard Windows Verkenner-venster verschijnt.

4 Navigeren en klik op de afbeelding bestand. Een blauwe doos zal de nadruk leggen rond het beeld, wat aangeeft dat hij is geselecteerd.

5 Klik op "Open" om het bestand toe te voegen aan uw bibliotheek. U kunt dan gebruik maken van de kaart zo vaak en voor welk doel u nodig heeft binnen het programma.