Hoe het opzetten van een draadloos netwerk voor een 65.000 vierkante voet Building

Dus je wilt weten hoe het opzetten van een draadloos netwerk voor een 65.000 vierkante voet gebouw. Draadloze netwerken zijn de meest efficiënte manier om uw internetverbinding, voor de hand liggende reden dat alles wat je hoeft te doen is het opzetten van een router en je goed om te gaan delen; niet meer rijgen draad over de schepping. Het nadeel van deze netwerken is dat hun bereiken zijn alleen goed voor ongeveer 5.000 vierkante voet of minder afhankelijk van de configuratie van uw gebouw. Als u niet wilt dat meerdere draadloze netwerken om verbinding te maken (en meerdere Internet rekeningen), wat doe je dan?

instructies

1 Zorg ervoor dat uw draadloze netwerk is ingesteld en goed functioneert. De eenvoudigste manier om dit te doen is om een ​​webbrowser te openen op een van de computers.

2 Met behulp van een laptop, loop van kamer naar kamer in uw gebouw en controleer de signaalsterkte van het netwerk. Loop binnen in een kamer en voer uw muis over uw draadloze netwerk pictogram in het systeemvak (rechtsonder in uw scherm). Dit ziet er meestal als een computer met een aantal lijnen die uit de rechterzijde. Stop wanneer uw signaal "laag", en backtrack ongeveer 5 tot 10 voet vanaf daar.

3 Sluit uw eerste draadloze extender en beginnen met het installatieproces. Volg de handleiding die bij de extender, zoals instructies variëren op basis van het merk. U zal echter nodig om uw draadloze netwerk te lokaliseren en voer het wachtwoord in de software van de extender.

4 Herhaal dit proces tot je hele gebouw heeft een "medium" signaalsterkte of beter.

Hints

  • Schaf draadloos netwerk extenders die hetzelfde merk als uw draadloze router; deze moeten makkelijker in te stellen als ze van uw draadloze router sneller zou moeten vinden.
  • Draadloze signaalsterkte kan variëren, afhankelijk van het weer, vooral luchtdruk en luchtvochtigheid. Misschien wilt u het signaal metingen op een paar verschillende dagen duren voordat u verder gaat met instellen.