Hoe om te controleren de verbindingssnelheid voor Mac

Hoewel de meeste Internet Service Providers lijst van hun verbindingssnelheden, die snelheden meestal afwijken van de werkelijke snelheden een gebruikerservaringen. Er zijn verschillende gratis, online diensten die de snelheid van de verbinding kan controleren op je Mac. Jeff Gamet van The Mac Observer stelt voor dat u alle programma's, met uitzondering van de browser, die het Internet gebruiken sluiten.

instructies

1 Test verbindingssnelheid van een Mac met de Speakeasy Speed ‚Äč‚ÄčTest (zie bronnen sectie). Nadat u uw locatie te selecteren, de test begint. De download snelheid en upload snelheid resultaten worden weergegeven op het scherm. Als u meerdere keren bezoeken, kunt u eerdere resultaten onder de huidige test.

2 Controleer de verbindingssnelheid van een Mac op Speedtest.net (zie bronnen sectie). Uw locatie wordt automatisch bepaald en u klikt op een knop om de test te starten. Uw ping snelheid, download snelheid en upload snelheid verschijnen samen met uw ISP. U kunt deelnemen aan het opbouwen van een index van verbindingssnelheden door het invoeren van anonieme informatie over uw beloofde snelheden en servicekosten.

3 Ga naar de CNET Bandwidth Meter om de verbinding snelheid van een Mac te controleren (zie bronnen sectie). Selecteer of u het controleren van de snelheid van de verbinding thuis, op school, op het werk of op een andere locatie om de test te starten. Uw lijnsnelheid verschijnt en klikt u op de "vergelijken resultaten" knop om te zien hoe uw dienst in vergelijking met anderen.