Hoe te Document kolommen opmaken in Word 2007

Hoe te Document kolommen opmaken in Word 2007


Microsoft Word 2007 kunt kolommen opmaken in een document, zodat een nieuwsbrief opgesteld in Word, bijvoorbeeld, kan de kolommen die een krant lijken weer te geven. Het tabblad "Pagina-indeling" op de opdrachtregel Ribbon is voorzien van een knop "Kolommen". Het menu "kolommen" omvat formaten 02:59 kolommen plus kolommen met verschillende breedten. Dit formaat kan worden toegepast op het gehele document of beginnen op een aangewezen punt in het document.

instructies

1 Open het Word 2007-document waarin u wilt kolommen bevatten.

2 Klik op het tabblad "Pagina-indeling" op het lint.

3 Klik op de knop 'Kolommen' in het "Pagina-instelling" groep. Een lijst van de kolom indelingen zal verschijnen. Bijvoorbeeld, de "Meer Kolommen" commando geeft een dialoogvenster om waarden voor de breedte en de afstand in te voeren.

4 Controleer de extra opties voor een aangepaste look. Bijvoorbeeld, de "Line tussen" optie voegt een verticale scheidingslijn tussen de kolommen. Het commando "width Equal kolom" zal een uniforme uitstraling over de pagina te geven.

5 Klik op de "Toepassen op:" optie, zoals "Whole document" of "Dit punt naar voren" om de kolomindeling van overeenkomstige toepassing.

6 Klik op de knop "OK".

7 Bewaar dit document.

Hints

  • Op het tabblad "Thuis" bevat opdrachten voor een aangepaste look. Bijvoorbeeld, de "Lettertype" groep omvat verschillende lettertypen en lettertype kleuren om de tekst aan te passen.
  • Op het tabblad "Invoegen" op het lint kunt u foto's in de kolommen in te voegen.