Hoe kan ik een RMAN back-up terugzetten naar een andere server

RMAN is de Recovery Manager voor de Oracle-database. Het staat u toe om alle aspecten van Oracle backup en recovery beheren met behulp van de Database Administrator-account van een geautoriseerde netwerkcomputer. Met behulp van RMAN, kunt u een back-up en herstel van database-bestanden, controle-bestanden, redo-logboeken en wachtwoord bestanden. Als je eenmaal hebt aangemeld bij de server met uw RMAN account kunt u een back-upbestand van de harde schijf te herstellen rechtstreeks op een harde schijf waarop uw Database Administrator (DBA) account toegang toestemming.

instructies

1 Open RMAN met de "host" parameter ingesteld op uw database server. Typ "rman -h <server> '(zonder aanhalingstekens) in het venster console.

2 Typ uw gebruikersnaam, wachtwoord en database naam als daarom wordt gevraagd.

3 Type "te herstellen <path> <db> '(zonder aanhalingstekens). Vervang <path> met de lokale of netwerk pad van uw database te herstellen bestand dat het element van de Oracle-database die u wilt herstellen bevat. Vervang <db> door de naam van de lokale database waarmee het herstel toe te passen. Druk op Enter."