Hoe te vertalen van een website van Duits naar Engels

Het kan frustrerend zijn als je probeert een website die is alleen beschikbaar in het Duits te gebruiken, vooral als u alleen spreken en lezen Engels. Als de website die u gebruikt heeft een optie op de pagina niet voor u om de site in het Engels te bekijken, moet u een manier om de pagina te vertalen in je eentje te vinden. Of u wilt de website van Duits naar Engels vertalen voor gratis of als u wilt betalen voor het te vertalen, kunt u de website vrij snel vertaald te krijgen.

instructies

1 Gebruik een gratis online web pagina vertaaltool om direct te vertalen de website van Duits naar Engels. Je hoeft enkel in het web URL, selecteer uw taal en klik op "Translate." Voorbeelden van online web pagina vertaaltool sites bevatten Babel Fish, Google Translate en SDL Gratis Translation (zie bronnen).

2 Raadpleeg een Duits-to-Engels woordenboek als u wilt proberen om de website op uw eigen te vertalen. U kunt een fysieke woordenboek of een online versie te gebruiken.

3 Vraag een Duitse spreker naar de website te vertalen voor u. U kunt een student of docent vragen bij een lokale school dat een Duitse klasse heeft. U kunt ook een advertentie op Craigslist te posten op zoek naar iemand om de vertaling te doen, als je wilt betalen voor de vertaaldiensten. Of u kunt betalen voor professionele vertaaldiensten via een bedrijf, zoals Translation Services VSA of Translia (zie bronnen).