Herstel van de gegevens na het formatteren van een schijf

Herstel van de gegevens na het formatteren van een schijf


Het ophalen van gegevens van een geformatteerde harde schijf is niet zo moeilijk als je denkt mght. Volgens iCare herstel, "De waarheid is dat door het formatteren van een schijf te wissen alleen het bestand adres tafel. De gegevens zijn nog steeds op de stations geluid en niet aangeraakt nadat u snelle formattering of volledige opmaak, dat wil zeggen regelmatige en volledige formattering uitgevoerd."

Ga naar een Technician

Als je ongemakkelijk met computers of de bestanden die u hebt verloren zijn, zijn van vitaal belang en onvervangbaar, je zou kunnen overwegen het nemen van het in een winkel. Een computer technicus moet in staat zijn om uw gegevens op te halen zonder veel moeite. Als je gaat voor deze aanpak te nemen, moet je niet proberen iets anders op voorhand om verdere schade aan de gegevens te voorkomen.

Software

Er is een verscheidenheid aan beschikbare softwarepakketten die herstellende gegevens van geformatteerde schijven automatiseren. Sommige van deze zelfs omkeren een formating operatie of unformat een station.

backup

Een back-up van uw gegevens op een regelmatige basis, hetzij op een harde schijf, een online opslagsysteem of DVD is altijd een goed idee. Dit zal voorkomen dat u gegevens als gevolg van het formatteren of enige andere oorzaak, zoals het verliezen van een onverwachte crash of een virus.