Hoe te gebruiken eSnipe

Hoe te gebruiken eSnipe


Met behulp van de veiling sluipschutters om items op sites zoals eBay te winnen wordt steeds vaker voor. Als je ooit overboden op het allerlaatste seconde wanneer je dacht dat je de enige bieder was, waarschijnlijk viel u het slachtoffer van iemand met behulp van een sluipschutter. ESnipe's veiling sniper kan een gebruiker automatisch een bod in de allerlaatste seconden voordat de veiling is afgelopen, het maximaliseren van de kans op het winnen van het item, zonder zelfs maar in de buurt van een computer.

instructies

1 Laad eSnipe in uw browser en uw naam, e-mailadres en eBay gegevens te registreren in het registratie formulier in om uw account te maken. U vindt er een 10-dagen gratis trial van de dienst te ontvangen. Tijdens de proefperiode kunt u kiezen tussen 30 gratis biedingen of onbeperkt gratis biedingen als u uw account te storten en uw identiteit te verifiëren. Na de gratis proefperiode betaalt u 1 procent van de uiteindelijke veilingprijs per stuk.

2 Ga naar eBay en zoek het item dat u wilt bieden op. Open het item pagina en ga naar de "Other post info" vak aan de rechterkant van het scherm, waar u het item nummer te vinden. Markeer gewoon de nummers; met de rechtermuisknop op de selectie en kies vervolgens 'Kopiëren'.

3 Ga terug naar eSnipe en klik op "Bidwizard" in het linker menu. Klik met de rechtermuisknop op de doos en kies "Plakken" om het item nummer in te voegen in het vak en klik op 'Volgende'.

4 Controleer dat het item gegevens correct op dit scherm zijn. Plaats uw maximumbod en selecteer hoeveel seconden voor het einde van de veiling u dit bod wenst te worden geplaatst. U kunt ook een "bod checkup," waar het programma de huidige prijs van het item zal controleren en waarschuwt u via e-mail als u reeds overboden.

5 Klik op de "Place eBay bod met eSnipe" knop om de sluipschutter te activeren. Laat eSnipe om zijn werk te doen; in de meeste gevallen zult u het artikel heeft gewonnen, en tegen een veel lagere prijs dan wanneer u om een ​​bod op conventioneel.

Hints

  • Stel je sniper zo dicht mogelijk bij het einde van de veiling naar de kans op overboden verminderen.
  • Zorg ervoor dat uw maximumbod is realistisch; zelfs sluipschutters ingesteld op het laatste moment kan worden overboden als iemand al een hoger maximum bod is gekomen.