Wat is het verschil tussen een laptop en een notebook?

Wat is het verschil tussen een laptop en een notebook?


Draagbare computers zijn ontworpen om computers te voorzien van mobiliteit. Gemaakt om te dragen en overal te gebruiken, laptops en notebooks laten technologie om te reizen met de gebruiker. Er waren eens verschillen tussen de twee, maar dat is niet meer het geval.

Original Versions

In 1982, toen de eerste laptop en notebook computers werden geïntroduceerd, waren ze twee verschillende producten. Laptops zijn gemaakt om de kracht van een desktop mogelijk te maken in een draagbaar pakket. Zeer krachtige en met vrijwel dezelfde hardware als een desktop, oudere laptop computers waren enigszins omvangrijk. Daarentegen werden originele notebooks gebouwd voor extreme mobiliteit, en hun ontwerp werd gestript tot een kleine lichtunit te dragen. Ze hadden kleinere schermen; minder dynamisch geluid en graphics; en minder krachtige mogelijkheden en hardware dan een laptop.

Vooruitgang in de technologie

Zoals in hardware apparatuur sneller gemaakt, beter en compacter, het verschil tussen een notebook en een laptop zijn vrijwel verdwenen. Meer technologie kan passen in een kleiner apparaat, wat betekent dat notebooks niet langer aan de macht te compromitteren voor de grootte. Laptops door de natuur hebben ontwikkeld om te kijken en voelen zich meer als een notebook, waardoor de twee onderdelen van de uitrusting in dezelfde categorie.

naam Association

Op dit moment ligt de focus op het verschuiven van product erkenning, en om die reden, sommige bedrijven nu duidelijk van het aanroepen van hun product een laptop te sturen. Beelden van omvangrijke laptops gekoppeld aan de naam oorzaak fabrikanten veel van de nieuwere lijnen van draagbare computers notebooks label tijdens het spelen van hun snelheid, kracht en lichtgewicht ontwerp.