Gebruikt voor handheld computers in het onderwijs

Gebruikt voor handheld computers in het onderwijs


Handheld apparaten kunnen toegang tot technologie, zonder de zware uitrusting van een laptop. Zeer draagbare handhelds zijn goedkoper dan laptops, en scholen zijn mengen desktop, laptop en handheld gebruikt om een ​​verscheidenheid van behoeften te voldoen. Handhelds zijn niet beperkt om te voldoen aan de behoeften van de studenten; ze hebben ook meerdere toepassingen voor beheerders en docenten.

administratief

Administrators gebruiken handhelds voor het bijhouden, zoals aanwezigheid en scheduling, alsmede toegang te hebben tot student demographics informatie en oudercontacten. Een handheld helpt u een lijst van uw belangrijke contacten te onderhouden, het organiseren van uw lezing lijsten, kijk omhoog technische oplossingen voor problemen te houden noodprocedures en checklists toegankelijk en op de hoogte blijven van de educatieve evenementen en nieuws.

Samenwerking

Samenwerking is belangrijk in het onderwijs en handhelds iedereen helpen in contact te blijven met e-mails, instant messages, groep schema's, vergaderingen, presentaties en klasse contactinformatie. Handhelds staan ​​leraren in contact te blijven met studenten en ouders met opdracht informatie en ouders 'sign-offs te verkrijgen. Docenten kunnen een gezamenlijk project te beheren zoals het hebben van studenten maken een foto album, met de klasse te maken van hun eigen mobiele pagina om informatie met andere klassen of de gemeenschap te delen, het maken van een database van de belangrijkste inhoud en concepten die ze hebben geleerd in de klas of deel te nemen een gezamenlijke simulatie zoals het uitvoeren van een aandelenmarkt simulatie.

Leren

Handhelds zijn nuttige hulpmiddelen in de klas. De mogelijkheid voor een student om samen te werken en sluit je in de klas leren te vergemakkelijken. Leerkrachten gebruiken handhelds in klaslokalen voor het maken van spreadsheets, afbeeldingen tekenen, een samenvatting van een hoofdstuk door het creëren van een concept map, het lezen van ebooks en oplossen van wiskundige vergelijkingen. Docenten kunnen geven ook studenten stap-voor-stap instructies of visuele plannen voor projecten, maken fitness verslagen, hebben de studenten houden een dagboek, leren lezen en schrijven Japanse karakters, kijk naar referentie diagrammen op delen van het menselijk lichaam en de toegang tot het schrijven van aanwijzingen en editing checklists. Muziek studenten kunnen studeren en componeren van muziek. Studenten van alle leeftijden kunnen ook spelletjes toegang zoals een vocabulaire woordspel.

Middelen

Een handheld legt een wereld van bronnen binnen handbereik van een student. Studenten kunnen woorden opzoeken in een woordenboek of thesaurus, gebruik maken van een rekenmachine, toegang tot de gegevens grafieken, oefenen met flashcards, luisteren naar historische toespraken, praktijk hun tafels van vermenigvuldiging, toegang te krijgen tot het periodiek systeem, toegang tot de nieuwste actuele gebeurtenissen en bekijken en te gebruiken kaarten.

Excursies

De handheld kan de student leerervaring op een excursie te verbeteren. Er zijn gegevens probes die gegevens over de temperatuur, licht, spanning en pH kunnen verzamelen. Laat uw leerlingen locaties met een GPS te vinden, hun opmerkingen te nemen, neem gesproken notities, nemen digitale foto's voor documentatie en gegevens verzamelen en op milieugebied te analyseren.

Medisch

Medische studenten gebruik maken van handhelds patiënt tracking en documentatie en de toegang schoolboeken, medicijnen referenties en medische rekenmachines.