Hoe maak je een Real Player File Type wijzigen

RealPlayer is een populaire media downloader en manager. U kunt bekijken, kopen en downloaden van films, shows, muziek, muziek video's, games, maar ook luisteren naar streaming radio stations. Sommige diensten zijn gratis, terwijl anderen op basis van abonnementen. Sommige inhoud die u kunt downloaden een .rm extensie, dat is een RealPlayer Media extensie. De meeste media-spelers ondersteunen geen .rm bestanden. Als u uw inhoud te gebruiken in andere spelers, of op MP3-spelers, moet u het type RealPlayer bestand te converteren naar een ander formaat, zoals MP3 of WMA voor audio.

instructies

1 Download en installeer SUPER (zie bronnen). Het bestand is ongeveer 30MB. Het downloaden van dit bestand op een langzame verbinding kan meer dan een uur duren. Dubbelklik op het installatiebestand dat u hebt gedownload om de installatiewizard te starten. Accepteer alle standaardinstellingen, tenzij u de software te installeren op een andere locatie dan de C: schijf.

2 Hoe maak je een Real Player File Type wijzigen

Open SUPER, en selecteer het RealPlayer mediabestand dat u wilt converteren. Klik op "Finish" na de installatie wordt automatisch SUPER starten. Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied van het programmavenster om het menu weer te geven. Kies "Voeg multimediabestanden," en selecteer uw .rm bestanden.

3 Hoe maak je een Real Player File Type wijzigen


Kies een output file type uit de "Selecteer de Output Container" drop-down menu. Voor audio-bestanden, selecteert u een bestandstype in de sectie Output. De meest voorkomende opties zijn MP3, WMA, WAV en MP4.

4 Klik met de rechtermuisknop om het optiemenu te laden, en kies "Output File Saving Management." Kies waar u de geconverteerde bestanden wilt opslaan. Druk op 'Wijzigingen opslaan' als u klaar bent.

5 Druk op "Play" (Active Files | Streams) om de conversie te starten. Het proces zal ongeveer duren de lengte van het bestand dat u converteert. Zo zal op 4 minuten RealPlayer mediabestand 4 minuten duren om te zetten.

Hints

  • U kunt meerdere bestanden te converteren in een tijd door bij stap 2 meerdere bestanden te selecteren Alle bestanden worden de instellingen die u kiest 3.Easily uninstall SUPER te gebruiken in stap door te dubbelklikken op het pictogram SUPER Uninstaller op uw bureaublad om de uninstaller draaien.
  • Heeft SUPER niet downloaden uit andere bronnen. De link is de enige legitieme website. Andere sites kunnen worden besmet met virussen.