Hoe te maken tegen de top van Search Engines for Free

De noodzaak voor websites te stijgen naar de top van de zoekmachine resultaten is zo wijdverbreid dat het ongeveer een huisje industrie bekend als heeft gebracht worden "zoekmachine optimalisatie" of SEO. Het is een steeds veranderende veld, vol achterbaks trucs die stoppen met werken zodra zoekmachines erachter ze uit, en SEO "experts" het aanbieden van hun "geheimen" onthullen voor een prijs. De waarheid is, de meest betrouwbare SEO praktijken zijn bekend, maar vaak niet goed gedaan, die geeft je een voorsprong op de concurrentie. Het gaat vaak met behulp van de juiste HTML-tags op webpagina's die u maakt.

instructies

1 Geef uw website en webpagina's schoon URL structuren. Bijvoorbeeld:
Dit verdient de voorkeur: yoursite.com/cheap-recipes/desserts
In plaats van dit: yoursite.com/section1.php?id=673

2 Schrijf goede titels voor elk van uw pagina's met behulp van de <title> tag. De <title> tag is een vereiste HTML-tag die verder gaat op de top van de <head> sectie van elke pagina. Bij het maken van een titel, nauwkeurig te beschrijven de inhoud van de pagina en niet de moeite met de naam van uw site, tenzij u in het bijzonder geïnteresseerd in branding bent. Bijvoorbeeld:

Bad: <title> YourSite.com - Artikel 1 </ title>
Beter: <title> Goedkope Dessert Recepten | YourSite.com </ title>
Best: <title> Goedkope Dessert Recepten </ title>

3 Vaak gebruik van <h1> -tags. <H1> is een HTML-tag aanduiding van een grote kop. Zoekmachines geven meestal de woorden binnen <h1> meer gewicht tags dan de woorden in het lichaam van een artikel. Dus gebruik <h1> tags voor al uw artikel titels en pak uw artikel titels met relevante zoekwoorden:

<H1> Goedkope Dessert Recepten iedereen kan maken </ h1>

4 Neem de "alt" attribuut wanneer het invoegen van een afbeelding. Normaal gesproken wordt een afbeelding in een pagina met de volgende regel van de HTML-code ingevoegd:

<Img />

U kan en moet onder andere een "alt" attribuut na de "src" attribuut te beschrijven wat het beeld bevat. Bijvoorbeeld:

<Img alt = "Key Lime Pie" />

5 Zorg ervoor dat de inhoud van uw artikelen bevat relevante zoekwoorden. Als u een artikel over goedkope dessert recepten aan het schrijven bent, zinnen zoals "desserts", "goedkoop desserts," "heerlijke desserts," "easy-to-merk," en "chocolate pie" moet waarschijnlijk verschijnen allemaal in uw artikel. Laat uw schriftelijk onnatuurlijk klinken, maar in gedachten te houden wat iemand zoekt voor het dessert recepten waarschijnlijk zou gebruiken als zoektermen.

Ook als u gebruikt een blogging dienst die het mogelijk maakt voor 'tags' of 'labels', maak zo veel als je wilt, maar zorg ervoor dat alle tags of labels u ook verschijnen op natuurlijke wijze in het artikel. Deze manier waarop zoekmachines hoeft u niet straffen voor het vullen van uw pagina's met onnodige of irrelevante zoekwoorden.

6 Maak backlinks. De belangrijkste SEO-strategie is om andere websites een link naar uw eigen site. Uiteraard is dit ook de moeilijkste. Schrijf boeiende inhoud en post-it op social bookmarking sites zoals Facebook, Digg, Twitter of Reddit. Zoek vergelijkbare sites met linkpagina's of blogberichten en e-mailen om te vragen of ze willen om de banden te wisselen. Wees niet bang om te linken naar andere sites, ofwel; zullen ze ontdekken dat je ze het verzenden van het verkeer; zodra ze van je weten, kunnen ze een link naar je in de toekomst.