Hoe kan ik Ontkoppel een HP OmniBook 510 Laptop?

De HP OmniBook 510 laptop gekocht kan worden met een add-on apparaat met de naam een ​​'uitbreiding basis. " Deze uitbreiding base verbetert de capaciteiten van de laptop door het verstrekken van ruimte voor een extra batterij en extra stations, en het toevoegen van verbeterde multimedia prestaties. De uitbreiding basis maakt het ook mogelijk om aan te sluiten in een parallelle printer, toetsenbord, muis, externe monitor en andere randapparatuur. Zodra u klaar bent met behulp van de Expansion Base, moet u de laptop los te koppelen om het mee te nemen. Dit kan lastig zijn, vooral als de "Eject PC" functie werkt niet, wat gebruikelijk is.

instructies

1 Sluit alle bestanden die u werkt op die kunnen worden aangesloten via de netwerkadapter op de uitbreiding basis of alle bestanden die op modulaire stations de uitbreiding basisstation wonen.

2 Klik op de knop "Start" en kies "Eject PC." Wacht 10 seconden voor het docking vergrendelingen vrij te geven en verwijder de computer. Als de vergrendelingen niet loslaten, doorgaan naar stap 3.

3 Sluit de laptop scherm. Druk op de "loskoppelen" switch, een fysieke knop aan de rechterkant van het dock, net onder je "Audio On / Off" knop. Wacht 10 seconden voor de laptop te ontkoppelen, verwijder vervolgens de laptop. Als de laptop niet los te koppelen, gaat u naar stap 4.

4 Verwijder de beveiligingskabel uit de Expansion Base, indien nodig. Schuif de hulpdiensten loskoppelen klink knop, die is gelegen aan de achterzijde rechterkant van de dock, naar beneden en verplaats de klink uit naar de computer los te koppelen.

Hints

  • Het is niet nodig om het afsluiten van de laptop of zet de laptop op stand-by om het loskoppelen van de uitbreiding basis.