Specificaties voor de iPod Touch

Specificaties voor de iPod Touch


De iPod Touch is een draagbare mediaspeler en Wi-Fi mobiele product ontworpen en uitgebracht door Apple. Vier generaties van de iPod Touch is onthuld sinds de eerste aankondiging van de iPod Touch in 2007. De 3e generatie iPod Touch is uitgerust met 32 ​​GB of 64 GB flash-geheugen en een snelle processor en grafische engine, terwijl de 4e generatie integreert Retina-display van Apple, front en achter camera en een A4 processor. De nieuwste generatie iPod beschikt ook over een hoge resolutie display, videobellen via FaceTime HD video-opname, Game Center en andere functies.

hardware specificaties

De 4e generatie iPod Touch is voorzien van 8 GB, 32 GB of 64 GB flash drive, Wi-Fi en Bluetooth 2.1. Het ondersteunt Multi-Touch-display met een 3,5-inch scherm en 960-by-640 pixels resolutie. De audio componenten zijn onder meer Apple koptelefoon met afstandsbediening en microfoon, 3.5 stereo hoofdtelefoon mini-jack en ingebouwde luidspreker. Het wordt aangedreven door een ingebouwde oplaadbare lithium-ion batterij die via USB kan worden opgeladen op de computer of via een voedingsadapter. Levensduur van de batterij kan oplopen tot ongeveer 40 uur bij het in rekening gebracht. Dit product heeft ook de Apple A4-mobiele processor ingebouwd, waarmee u meerdere taken, zoals het bewerken van video en het afspelen van muziek te voeren.

video Capability

4e generatie product onderscheidt zich door videomogelijkheden ondersteund door twee camera's, waarvan er één gelegen aan de voorzijde en een aan de achterzijde. Met deze twee camera's, staat het u te nemen in HD 720p video-opname tot 30 frames per seconde en VGA-kwaliteit foto's.

Vereiste Systeemspecificaties

De 4e generatie iPod Touch werkt met USB 2.0, iTunes 10 of hoger, Mac OS X versie 10.5.8 of hoger. Het vereist computers om Windows XP-systemen uit te voeren of later.

Smooth Move

Een ingebouwde drie assige gyroscoop, in combinatie met de versnellingsmeter, wordt opgenomen om een ​​soepele motion sensing zoals gebruikersnamen versnelling, volledige 3D houding en rotatiesnelheid mogelijk te maken.