Hoe kan ik het volume op Windows-computers aanpassen

Het volume aanpassen is slechts een van de vele taken die kunnen worden uitgevoerd vanuit het Control Panel in de Windows Operating System. Van het scherm volume aan te passen, kan het hoofdvolume worden verhoogd of verlaagd, of volledig uitgeschakeld. In staat zijn om het volume aan te passen is handig voor vele doeleinden, zoals het bekijken van video's of het spelen van arcade games 's avonds laat als je wilt dat het systeem rustiger blijven.

instructies

1 Hoe kan ik het volume op Windows-computers aanpassen


Ga naar het menu Start door te klikken op de tab uiterst links op de taakbalk, of in de bar aan de onderkant van het scherm (in het groen op de foto). Kies dan voor 'Configuratiescherm', hier rood omcirkeld.

2 Hoe kan ik het volume op Windows-computers aanpassen


Wanneer het menu Configuratiescherm wordt geopend, kies "Sounds and Devices '(getoond in het rood omcirkeld). Dit doe je door te klikken op het pictogram van de luidspreker (rood omcirkeld en merkte met een pijl).

3 Hoe kan ik het volume op Windows-computers aanpassen


Beweeg de volumeregelaar om de belangrijkste volume aan te passen. Als u de schuifknop naar links verlaagt het volume, terwijl verplaatsen naar rechts verhoogt het. (De volumeregelaar is rood omcirkeld hier.) Klik vervolgens op "OK" (omcirkeld in groen) en het volume zal in het nieuwe gekozen niveau.

Hints

  • Kijk aan de rechterkant van de taakbalk; het pictogram luidspreker kan soms is er te vinden en dienovereenkomstig aangepast.