Hoe je iMap Met Yahoo in Thunderbird

Als u een Yahoo-web-based e-mailaccount en gebruik maken van de populaire Mozilla Thunderbird e-mail client, kunt u Thunderbird zo configureren dat uw Yahoo e-mailberichten op te halen en op te slaan op uw lokale computer. Yahoo biedt klanten van de gratis e-mailservice Internet Message Access Protocol (IMAP) toegang, die het gebruik van e-mailclients met Yahoo mail stelt. Mozilla Thunderbird is voorzien van een e-mailaccount setup wizard die het proces van het opzetten van toegang tot Yahoo IMAP automatiseert.

instructies

1 Klik op het menu 'Extra' aan de bovenkant van de pagina en selecteer 'Accountinstellingen'.

2 Klik op de "Account Actions" drop-down menu aan de bottom-linkerkant van het pop-up venster en kies "toevoegen Mail-account."

3 Voer uw naam, Yahoo e-mailadres en Yahoo account wachtwoord in de vakken en klik op "Doorgaan." Thunderbird zal de mogelijke Yahoo server instellingen voor uw account.

4 Klik op de radioknop naast "IMAP" in het midden van het venster Mail Account Setup en klik op de "Create Account" knop aan de onderkant van het venster. Thunderbird zal uw gebruikersnaam en wachtwoord te verifiëren en vervolgens berichten te downloaden van de Yahoo-server.