Hoe Capture video vanaf het internet met Freeware

Hoe Capture video vanaf het internet met Freeware


Als je probeert te downloaden en te bekijken van video's, kunt u in voor een teleurstellende ervaring. Alle programma's zijn niet gelijk gemaakt en de meeste video-capture programma's zijn niet gratis. Firefox, een gratis webbrowser, kunt u uw favoriete video's vast te leggen dankzij een beschikbare add-on. The Down Them All! add-on kunt u de video te downloaden tijdens het surfen op het web en het doen van normale taken. Eenmaal beneden Them All! begint, is het niet nodig om een ​​browser raam open.

Andere video-capture opties omvatten de DivX Web Player en RealPlayer.

instructies

Download Video Met behulp neer ze allemaal!

1 Download en installeer de nieuwste versie van Mozilla Firefox via de link in Resources. Start je computer opnieuw op.

2 Navigeer naar de Mozilla Firefox-add-ons website via de link in Resources en installeer de Omlaag hen allen! add-on voor de browser. Herstart Firefox.

3 Klik op "Extra", scroll naar beneden en klik op "neer ze allemaal! Gereedschappen." Klik vervolgens op "neer ze allemaal!"

4 Ga naar de "Bestanden opslaan in:" sectie en blader je bestanden naar de map waar u wilt dat uw captures te downloaden. Un-check alles behalve 'Video's' in de paragraaf "Filters". Klik op de "+" teken naast "Filters" om de opties te sluiten.

5 Navigeer naar de website die u wilt video vast te leggen uit. Dit freeware programma ondersteunt bestanden zoals mpeg, avi, mov, .divx en .wmv. Klik op "Extra", scroll naar beneden en klik op "neer Them All! Tools" en opnieuw op "Onderaan ze allemaal!"

6 Vouw het scherm om de volledige bestandsnamen te zien. Zorg ervoor dat het groene vinkje en gemarkeerd is degene die je wilt downloaden. Klik op "Start" en laat het programma te draaien. Onderaan Them All! zal de media bestand op te slaan in de map die u hebt gekozen tijdens de installatie.

Download Video Met behulp van DivX Web Player

7 Download de DivX Web speler met behulp van de link in Resources. Installeer het programma door het volgen van alle commando's op het scherm.

8 Navigeer naar een website hosting ".divx" video's. Klik met de rechtermuisknop in het scherm Web-speler en selecteer "Eigenschappen" aan de onderkant. Zet een vinkje naast "auto te slaan video's" onder het tabblad "Voorkeuren".

9 Zoek op uw computer naar de map waar u de video's op te slaan. Laat de video's te bufferen, en ze zullen automatisch op te slaan naar de aangewezen map.

Download Video Met behulp van RealPlayer

10 Download RealPlayer van de link in Resources. Dubbelklik op het .exe-programma om de installatie te beginnen. Volg de instructies op het scherm.

11 Navigeer naar uw favoriete video-hosting site. Klik op "deze Video Download" bericht in het midden van het scherm. U kunt voor eenvoudige bewerking downloaden van een volledige video-opname of segmenten van video.

12 Klik met de rechtermuisknop RealPlayer en selecteer de optie 'voorkeuren'. Blader en selecteer een map uit het telefoonboek om uw video's opslaan.

Hints

  • Wis het cachegeheugen vaak zo downloads niet wordt onderbroken.