Hoe te werken met IMVironments in Yahoo! Messenger

Voeg een beetje pizzaz aan uw communicatie met anderen door het gebruik van Yahoo! Messenger IMVironments. Deze interactieve achtergronden maken gesprekken interessanter en stel onderhoudend stemmingen met keuzes uit Dieren en Natuur aan comics en tekens.

instructies

1 Download Yahoo! Messenger 8.1 of 9.0 om de functie IMVironments gebruiken. Zorg er ook voor dat u de laatste versie van Adobe Flash Player (versie 6.0 of hoger).

2 Controleer of u over de juiste specificaties. IMVironments van Yahoo! Messenger werken alleen op PC's met Microsoft Windows 98/2000 / Me / XP, Microsoft Internet Explorer versie 5.01 of hoger, en een 50k of breedband-internetverbinding.

3 Selecteer 'Voorkeuren' in het menu "Messenger" of open het menu "Conversation" in uw Instant Message-venster. Vervolgens opent het venster "Messenger Voorkeuren". Kies de "Berichten" optie.

4 Kijk aan de rechterzijde van het venster op zoek naar de keuze label "Diversen" en klik op "Enable IMVironments." Selecteer "OK" te sluiten.

5 Deel je IMVironment met anderen door te klikken op het pictogram IMVironment op uw Instant Message-venster. Kies een IMVironment uit de lijst. Je hebt een keuze uit een lijst van categorieën te hebben.

6 Verander je IMVironment door het herhalen van de stappen 4 en 5. Schakel de IMVironment met "No IMVironment."

Hints

  • Wees ervan bewust dat het onmogelijk is om een ​​IMVironment met Windows Live Messenger-contactpersonen delen.