Hoe te installeren Microsoft Flight Simulator

Hoe te installeren Microsoft Flight Simulator


Microsoft Flight Simulator is een vlucht simulatie programma dat aspirant-piloten en gamers kunnen spelen op de computer. Flight Simulator spelers kunnen vliegen van en naar meer dan 24.000 luchthavens, evenals spelen zowel single-player en multiplayer games. Het installeren van de Microsoft Flight Simulator vereist het gebruik van de Flight Simulator installatieschijf en het doornemen van de Microsoft Flight Simulator installeren wizard.

instructies

1 Plaats de Microsoft Flight Simulator disc in het schijfstation van uw computer.

2 Klik op "installeren of uitvoeren programma" op het dialoogvenster Automatisch afspelen die op het scherm verschijnt om de installatiewizard Microsoft Flight Simulator te lanceren.

3 Klik op "Install" op de installatiewizard welkomstscherm Microsoft Flight Simulator.

4 Klik op "ik de Algemene voorwaarden te aanvaarden," en klik op 'Volgende'.

5 Klik op "Next" om Microsoft Flight Simulator installeren om de standaard map C: \ Program Files \ Microsoft Flight Simulator.

6 Voer de productcode voor Microsoft Flight Simulator en klik op 'Volgende'. Klik op "Next" om te beginnen met het installeren van Microsoft Flight Simulator op uw computer.

7 Klik op "Finish" om het proces van het installeren van Microsoft Flight Simulator op uw computer te voltooien.

8 Klik op 'Start' en vervolgens op "Alle programma's" en vervolgens op "Microsoft Flight Simulator" om te beginnen met het spelen van het spel op je pc.

Hints

  • e-mail [email protected] voor meer informatie
  • Gelieve ajust de graphics naar uw VGA Performances of het zou crashen