Hoe kan ik Verminder Redeye Photoshop

Hoe kan ik Verminder Redeye Photoshop


De term "rode ogen" wordt toegepast op een foto waarin de pupillen rood zijn geworden. In sommige gevallen, de gehele iris lijkt rood. Een manier om rode ogen te voorkomen is om de foto te nemen zonder flits. Red leerlingen kunnen een zoete foto van een jong kind te transformeren tot een bijna demonische afbeelding. In plaats van het werpen van de foto, kan een digitale foto worden bewerkt om de rode ogen te verminderen, waardoor het beeld een meer natuurlijke uitstraling.

instructies

1 Hoe kan ik Verminder Redeye Photoshop


Open het digitale beeld in Photoshop door te klikken op "File" en vervolgens op "Open." Een nieuw venster wordt geopend met de bestanden op uw computer. Zoek het bestand dat u wilt bewerken en klik op de miniatuur te openen.

2 Hoe kan ik Verminder Redeye Photoshop


Klik op de "Red Eye Tool" in het verticale menu aan de linkerkant van het scherm. Als het niet zichtbaar is, klik dan op de verschillende iconen te openen meer opties voor het gereedschap. Klik op "Red Eye Tool" te kiezen.

3 Hoe kan ik Verminder Redeye Photoshop


Beweeg de cursor over het oog. De cursor moet eruit zien als een plusteken. Klik op het oog.

4 Hoe kan ik Verminder Redeye Photoshop


Evalueer de resultaten. Als u tevreden bent met het resultaat, herhaal dan de vorige stappen met het tweede oog.

5 Hoe kan ik Verminder Redeye Photoshop


Maak de commando als je niet tevreden bent met het resultaat. Klik op "Edit" en "Undo Red Eye Tool" om het beeld terug te keren naar de oorspronkelijke staat.

6 Hoe kan ik Verminder Redeye Photoshop


Pas de pupilgrootte door het veranderen van het percentage van de "Leerling size:" aan de bovenkant van het scherm. Hierdoor wordt de grootte van de zwarte midden van het oog te wijzigen.

7 Hoe kan ik Verminder Redeye Photoshop


Pas de donkerder bedrag dat door het veranderen van het percentage "Donkerder bedrag." Dit zal de duisternis van de leerling aan te passen. Herhaal stap 2-4 om rode ogen te verminderen. Wanneer u klaar bent, sla het bestand op. Als u het oorspronkelijke bestand te houden met de rode ogen, kies dan de "Save As" commando en geef de bewerkte versie van een nieuwe naam.