Hoe te Apps toevoegen aan BartPE

Hoe te Apps toevoegen aan BartPE


Bart's Preinstalled Environment of BartPE, is een bootable CD / DVD met een uitgeklede versie van Windows XP. BartPE is vooral handig voor het oplossen van problemen pc-problemen, het herstellen van gegevens op de harde schijf en het opruimen van de schadelijke effecten van computervirussen. Vele malen, een technicus die gebruik maakt BartPE zal extra hulpmiddelen toegevoegd aan het programma. Deze toevoegingen zijn zogenaamde plug-ins, die speciaal zijn ontworpen hulpprogramma's gebruikt met BartPE. Om de plugins toe te voegen, moet er een nieuwe BartPE schijf worden gemaakt en de plug-in software geplaatst in de PE Builder directory.

instructies

1 Download en installeer de nieuwste PE Builder zelf-installatie van software-programma.

2 Download de benodigde plugin-bestanden van de software die u wilt toevoegen aan BartPE. Een lijst met beschikbare plug-ins kunt u vinden op de website van BartPE samen met links naar hun bestanden. Bewaar deze bestanden naar uw bureaublad voor gemakkelijke toegang.

3 Verplaats de plugin bestanden van uw bureaublad naar uw PE Builder directory. De plugin bestanden zal gaan in de map "Plugin" in de PE Builder map die in Program Files wordt weergegeven.

4 Dubbelklik op PE Builder.exe in de PE Builder map Program Files om het programma uit te voeren.

5 Plaats uw Windows XP installatie / recovery CD / DVD. Direct PE Builder om de "Source" van uw Windows XP-bestanden door het selecteren van uw cd / dvd-station.

6 Vink het vakje "Burn CD" en selecteer uw cd / dvd-station uit het drop-down menu.

7 Klik op de "Plugins" knop en controleer of de plugins die u hebt toegevoegd zijn gelabeld met "Ja" in de kolom "Enable".

8 Klik op 'Close' en vervolgens 'Build. " Eenmaal voltooid, opstarten in de BartPE milieu om ervoor te zorgen uw software plug-ins correct werken.