Hoe maak Uw Eigen Foto Winks gratis

Foto winks zijn stilstaande beelden of animaties die online messengers, zoals AOL Instant Messenger en Windows Live Messenger verschijnen. U kunt winks gebruiken om jezelf uit te drukken in een emoticon knipoog of laat andere gebruikers weten wie je bent en hoe je eruit ziet met behulp van een foto knipoog. Maak je eigen foto wink wink het gebruik van online diensten, die u door een eenvoudig proces dat slechts een paar minuten in beslag neemt.

instructies

1 Bijsnijden van uw afbeelding in foto-editor van uw computer, zoals Paint of Photoshop, als het bijsnijden nodig heeft. Sla het op uw computer nadat u klaar bent.

2 Zoek een foto-wink-generator site (zie referenties). Als je een foto wilt knipoog uploaden voor gebruik op MSN messenger moet je downloaden van de "MSN tonen Picture Adder" Volg de instructies in de toepassing en de uitvoer van de afgewerkte foto te gebruiken op een MSN messenger. Als u het uploaden van de foto knipoogt voor uw social networking website of AOL Instant Messenger, verder door stappen 3-6.

3 Kies de foto-knipoog sjabloon die u wilt gebruiken. Ga naar om uw eigen foto te importeren "Foto's toevoegen".

4 Selecteer de knop "Bladeren" om het beeld dat is opgeslagen op uw computer vanaf Stap 1. Klik vinden "voegt Uw Now" wanneer u het beeld hebt gevonden.

5 Pas uw achtergrond en bericht en klik op "Finish"

6 Klik op de knop "Uploaden" om uw foto winks te maken. Zodra de wink is gegenereerd, kunt u deze bekijken op het scherm voordat u klikt op "Finish."