Hoe wilt zien Internet Explorer History

Standaard wordt Internet Explorer (IE) houdt spoor van uw surfgeschiedenis, zodat u dezelfde webpagina's weer wanneer u maar wilt snel kunt bekijken. De browsergeschiedenis wordt opgeslagen op de server en is handig vooral als je wilt om een ​​website te bezoeken, maar niet meer weet het URL-adres. Internet Explorer wordt geleverd met een ingebouwde in de geschiedenis management tool die u toelaat om te bekijken, en de geschiedenis te verwijderen uit verschillende data.

instructies

1 Klik op de "geschiedenis" knop aan de bovenkant van uw IE-venster. Dit lanceert de geschiedenis venster. Als alternatief kunt u de geschiedenis venster starten door te drukken op de "Ctrl" en "H" bij elkaar.

2 Selecteer de datum die u wilt uw browser geschiedenis te bekijken voor. Zo kunt u de datum van vandaag, gisteren te selecteren of terug te gaan ten minste 2 weken. Nadat u de datum te selecteren, moet u uw browsegeschiedenis te zien voor die datum.

3 Scroll naar beneden de geschiedenis. Om een ​​eerder bekeken webpagina te openen, klikt u op de URL van de webpagina die u wilt bekijken. Als u wilt opslaan geschiedenis te verwijderen, met de rechtermuisknop op de bezochte pagina die u wilt verwijderen en klik op 'Verwijderen'.