Mijn Lexar MicroSD-kaart wordt niet herkend door mijn computer

Mijn Lexar MicroSD-kaart wordt niet herkend door mijn computer


Of u nu een Lexar MicroSD-kaart had onlangs gekocht of had het gebruikt voor een lange periode, kan uw computer stoppen met het herkennen van het toestel op een gegeven moment. Uiteraard kan deze hoofdzakelijk veroorzaakt verlies van belangrijke informatie, zoals foto's, documenten en andere essentiƫle files. Gezien de grote verscheidenheid van mogelijke scenario's, maar u dient dus verschillende mogelijkheden om de oorzaak van het probleem goed bepalen.

Defecte USB-poort

Een defecte USB-poort kan effectief ertoe leiden dat uw Lexar MicroSD-kaart van een storing. Afhankelijk van de integriteit van de haven, kan het systeem de opslageenheid met tussenpozen te herkennen, wordt gevraagd dit te verschijnen en verdwijnen schijnbaar willekeurig. In andere gevallen kan het systeem niet de inrichting te erkennen. Sluit het apparaat op een andere USB-poort en laat het besturingssysteem om goed te herkennen. Of sluit een ander apparaat aan op de twijfelachtige haven; indien niet gedetecteerd, de USB bij de hand is de waarschijnlijke oorzaak van het probleem.

Inspecteer Card Reader

Zoals MicroSD eenheden vergen doorgaans een USB-kaartlezer, kan dit apparaat uiteindelijk defect raken als gevolg van slijtage. Dit wordt vaak veroorzaakt door de adapter uitgebreid, hoewel dergelijke schade meestal optreedt met lage kwaliteit lezers. Koop een nieuwe kaartlezer via uw lokale elektronica retailer. Prijzen meestal variƫren van $ 10 tot $ 20, afhankelijk van welke soorten kaarten ondersteunt.

Device Manager Settings

Als uw MicroSD-kaart niet verschijnt naast de bestaande storage units, kan de externe kaartlezer worden uitgeschakeld vanuit Device Manager van uw systeem. Klik op de Windows Start menu, type "Device Manager" van de zoekmachine weergegeven en druk vervolgens op "Enter" om de applet te lanceren. Klik hier voor de belangrijkste Disk Drives gebied uitbreiden en zoeken naar een term die verwijst naar het apparaat, zoals "SD" of "MCReader." Juist op de vermelding en selecteer "Enable" uit het contextmenu, die uw computer vervolgens oorzaken te erkennen de MicroSD-kaart automatisch.

Unknown File System

onvermogen van de computer naar de opslageenheid herkend kan worden veroorzaakt door een onbekende of buitenlandse bestandssysteem. Format kan hebben plaatsgevonden door een draagbaar apparaat of via software die voor verschillende doeleinden, zoals het gebruik van Micro componenten op een spelcomputer. In de meeste gevallen zal uw besturingssysteem vragen om de opslagruimte opnieuw formatteren zodra je het aansluit. Anders, verwijzen naar de originele bron en het formatteren met behulp van een standaard oplossing, zoals de NTFS of het FAT-bestandssysteem.

MicroSD Storing

Als alle standaard methoden falen, kan circuits uw Lexar MicroSD-kaart worden beschadigd. Net als bij andere scenario's, kan het apparaat worden weergegeven op uw computer, maar je mag niet per se in staat zijn om toegang te krijgen tot de inhoud ervan. Anders, uw systeem gewoon niet in slaagt om het toestel helemaal op te sporen. Afhankelijk van de omstandigheden, file recovery tools zijn vaak in staat om toegang te krijgen tot de MicroSD-kaart, vooral als het verschijnt onder de bestaande storage units. Optioneel proberen om potentieel verloren gegevens te herstellen door middel van hulpprogramma's, zoals Recuva, Undelete Plus en restauratie. Anders, de aanschaf van een nieuwe MicroSD-eenheid van uw lokale elektronica winkel.