Hoe kan ik ActiveX-besturingselementen kopiëren

Hoe kan ik ActiveX-besturingselementen kopiëren


Gemaakt door Microsoft, de ActiveX-framework waarmee programmeurs te definiëren herbruikbare softwarecomponenten die kan worden gebruikt om uit te breiden op de basisfunctionaliteit van Windows-programma's, met inbegrip van de Internet Explorer webbrowser. Formeel aangegeven als controles, programma's gemaakt met ActiveX worden voorgesteld door de OCX extensie. Als je eenmaal weet hoe je dit soort bestanden met behulp van Windows 'ingebouwde zoekfuncties te lokaliseren, het creëren van kopieën van ActiveX van uw systeem bestuurt wordt een snelle taak.

instructies

Windows Vista of Windows 7

1 Open een map.

2 Typ "* .ocx" (zonder aanhalingstekens) in het zoekvak in de rechterbovenhoek van het venster map.

3 Klik op de knop "Search Tools" aan de bovenkant van het venster en selecteer "Zoeken Pane."

4 Klik op het pijltje naast de "Advanced Search."

5 Klik op het drop-down menu "Location" en selecteer "Overal waar."

6 Vink het vakje "Inclusief niet-geïndexeerde, verborgen en systeembestanden (mogelijk langzaam)."

7 Klik op 'Zoeken'.

8 Rechtsklik op het OCX bestand wat neerkomt op het ActiveX-besturingselement dat u wilt kopiëren en selecteer 'Kopiëren'.

9 Navigeren naar een map op uw computer, klik met de rechtermuisknop in een leeg gebied in de map en selecteer "Plakken" om een ​​nieuwe kopie van het ActiveX-besturingselement te maken.

Windows XP

10 Klik op de Windows "Start" knop en selecteer 'Zoeken'.

11 Klik op de link "Alle bestanden en mappen" aan de linkerkant van het venster.

12 Type "* .ocx" (zonder aanhalingstekens) in de "volledige of gedeeltelijke bestandsnaam" veld selecteert u "Mijn Computer" van de "Look in" drop-down menu en klik op 'Zoeken'.

13 Rechtsklik op het OCX bestand wat neerkomt op het ActiveX-besturingselement dat u wilt kopiëren en selecteer 'Kopiëren'.

14 Navigeren naar een map op uw computer, klik met de rechtermuisknop in een leeg gebied in de map en selecteer "Plakken" om een ​​nieuwe kopie van het ActiveX-besturingselement te maken.