Hoe aan te passen Kerningstad voor PowerPoint 2003

Of u nu het creëren van een PowerPoint 2003-presentatie voor een publiek van één of duizend, de belangrijkste doelstelling is om informatie te presenteren aan de kijkers in een duidelijke, beknopte formaat dat zij in staat zijn om te begrijpen. Aflezen van een scherm kan soms moeilijker dan het lezen van een gedrukte pagina, maar er zijn verschillende manieren om te helpen aanpassen van de manier waarop de tekst verschijnt op het scherm om het gemakkelijker te lezen is. Gebruik de spatiëring functie in PowerPoint, die de ruimte tussen de letters past, om uw publiek een beetje ruimte om te lezen.

instructies

1 Open PowerPoint 2003. Klik op het menu "Bestand", selecteer "Open" en blader naar de PowerPoint-presentatie met de kerning aan te passen. Dubbelklik op het bestand om het in de PowerPoint-werkruimte te openen.

2 Blader door de verticale lijst van dia's aan de linkerkant van het scherm. Dubbelklik op een dia met spatiëring aan te passen en de dia verschijnt in het hoofdvenster van de werkruimte.

3 Klik in een tekstvak en benadruk het woord, zin of paragraaf aan te passen. Klik met de rechtermuisknop en kies "Font" in het menu. Wanneer het venster "Lettertype" wordt geopend, klikt u op het tabblad "Tekenafstand".

4 Nudge de "Spatiëring voor fonts" box omhoog of omlaag om de spatiëring breder of strakker aan te passen. Klik op de knop "OK", en de spatiëring wordt aangepast.