How to Get Rid van oude computers voor je geld

Als gevolg van de voortdurend veranderende toestand van de computer-industrie, computers af te schrijven snel. Een nieuwe computer gekocht voor $ 2.000 een jaar geleden zou kunnen zijn dat de helft (of zelfs minder) heeft vandaag de moeite waard. Toch zijn er manieren om een ​​rendement op de investering voor uw oude, verouderde computer te verkrijgen. Terwijl je niet zo veel zou kunnen krijgen als je zou willen, wat geld is bijna altijd beter dan niets.

instructies

Verkoop uw oude computer

1 Host een garage sale op uw oude computer te laden. De garage sale menigte is vaak minder savvy en concurrerend dan andere vormen van verkoop transacties, waardoor het meer waarschijnlijk dat u iemand bereid om een ​​prijs die hoger is dan de marktwaarde voor uw pc te betalen te vinden.

2 Plaats uw computer op eBay of Craigslist of een andere advertentie website. De aard van de consument op deze sites gaat worden beter geïnformeerd dan de typische garage sale shopper, dus je moet niet verwachten dat een onredelijke prijs voor uw machine.

3 Verkoop je computer in een private transactie naar een vriend of familielid. Hoewel dit soort transacties zal vaak net je de minste hoeveelheid geld, het is een goede laatste redmiddel voor situaties waarin u niet in staat om uw computer te lossen via alternatieve middelen zijn geweest en je zou liever lopen met iets in je zak dan vast te houden aan een oude computer.

Hints

  • Vergeet niet om formatteren of vervangen van de harde schijf in je machine vóór de verkoop, aangezien het mogelijk is om verwijderde bestanden te herstellen van het, eventueel het plaatsen van uw gevoelige gegevens in de handen van een gewetenloze partij.