Hoe te beginnen een Freebie website Business

Hoe te beginnen een Freebie website Business


Websites over het internet te bieden freebies, zoals ebooks, screensavers, wenskaarten en samples. Vaak is het geschenk wordt aangeboden in ruil voor een actie, zoals een abonnement op een nieuwsbrief of het nemen van een enquête. Freebie directories verzamelen gratis aanbiedingen uit alle hoeken van het internet en stelt deze gegevens in een enkele website. Zet een weggevertje directory in een online money-making bedrijf door het toevoegen van content-waardig affiliate links op uw site.

instructies

1 Kies freebie categorieën voor uw directory. Voor een niche website bedrijf, gericht op gerichte freebies zoals freebies voor bloggers of freebies voor huiseigenaren.

2 Maak een spreadsheet om alle freebies die je kunt vinden op te slaan. Onder meer columns voor categorie, URL, beschrijving en affiliate informatie. Gegevens invoeren elke keer dat u een nieuwe freebie te vinden.

3 Zoek affiliate directories voor pay-per-lead of pay-per-sign-up-affiliate programma's. Deze programma's betaal je elke keer dat u verwijzen bezoekers die zich aanmelden op hun websites. Kijk voor affiliate programma's die gratis geschenken aan te bieden in ruil voor sign-ups. Zo kan een site een gratis ebook te bieden in ruil voor een abonnement op de nieuwsbrief en betaalt u, de affiliate, 50 cent voor elke nieuwsbrief sign-up. Zoek zoveel sites zoals deze als je kunt - ze bieden inhoud voor uw directory terwijl het verdienen van je geld. Registreren als een partner voor deze sites. Voeg deze sites aan uw spreadsheet en omvatten affiliate programma-informatie in de juiste kolom.

4 Gebruik geavanceerde zoekopdrachten op de grote zoekmachines om freebies te vinden. Beperken tot de inhoud van het afgelopen jaar te voorkomen notering verouderde freebies op uw website. Conduct zoekopdrachten zoals "gratis monsters", "gratis ebooks", "gratis scripts" en "gratis web hosting." Aangezien freebies zijn algemeen verkrijgbaar online, zullen de meeste zoektermen zoekresultaten te genereren. Vermijd het kopiëren van gratis aanbiedingen van andere freebie directory websites, omdat dit in strijd is met auteursrechten die sites '. Als je een freebie op een blog of een nieuwssite te vinden, volg de link naar de freebie website om nauwkeurigheid te verzekeren. Een lijst van de freebie website-URL in uw telefoonboek, niet de blog of nieuwssite URL.

5 Zoek elke freebie website om te zien of het een affiliate programma. Als dat zo is, meld je aan en omvatten de affiliate informatie in uw spreadsheet. Als de site een affiliate programma heeft, een lijst van de site in uw spreadsheet toch. Zelfs als je geen geld kunt verdienen met de freebie, onder meer als onderdeel van de inhoud van uw website.

6 Maak een webpagina voor elke categorie met behulp van uw spreadsheet gegevens. Lijst elk freebie samen met een beschrijving en klikbare URL. Als de freebie maakt deel uit van een pay-per-lead-partnerprogramma's, onder meer de URL van de affiliate programma's als freebie link. Als een freebie is onderdeel van een website met een affiliate programma, gebruikt u de freebie URL in de directory. Onder de gratis vermelding, schrijf een korte verklaring over de website en omvatten de URL van de affiliate site.

7 Maak een freebie homepage die links naar al uw categorie pagina's. Lijst enkele winstgevende affiliate programma freebies op de homepage om de winst te verhogen. Change gekenmerkt freebies vaak.

8 Controleer freebie links op uw site en regelmatig verwijderen van verouderde aanbiedingen. Zoeken naar nieuwe content en de directory dagelijks of wekelijks te werken. Omvatten nieuwe freebies vinden op uw startpagina.

Hints

  • Gebruik website statistische gegevens om te achterhalen welke affiliate programma's zijn het meest winstgevend. Verhoog de winst door het toevoegen van toevoeging weggevertje listing bezoeken om de categorieën die brengen het meeste geld.