Hoe Download snelheid te verhogen

Hoe Download snelheid te verhogen


Hoe Download snelheid te verhogen. Het internet is de snelste en gemakkelijkste manier om alle soorten informatie en multimedia te krijgen, maar als je vastzit met trage download snelheden, bent u niet om het meeste uit van het internet. Een snelle computer helpt een beetje, maar er zijn verschillende manieren om uw download snelheid te verhogen zonder het upgraden van uw computer. Lees verder om te leren hoe u uw download snelheid te verhogen.

instructies

1 Neem contact op met uw internetprovider over opties voor internetverbinding. De snelheid van uw internetverbinding is de belangrijkste variabele om uw download snelheid. Als u inbellen, overweeg dan een upgrade naar een Direct Service Line (DSL) of een kabelverbinding. Zelfs als u al een kabel hebt, kan uw Internet service provider hebben een snellere kabeldiensten beschikbaar.

2 Begrijp een snelle verbinding. verbindingssnelheid wordt gemeten door de hoeveelheid gegevens die per seconde kunnen worden overgedragen, meestal kilobits per seconde (kbps) of megabits per seconde (Mbps). Er zijn 1024 kilobits in één megabit. De meeste inbelverbindingen zijn 56 Kbps, terwijl de kabel kan worden zo snel als 20 Mbps. Wanneer u contact opnemen met uw Internet service provider, moeten zij in staat om u te vertellen van de snelheid van hun verbindingen.

3 Sluit alle geopende programma's die u niet hoeft te doen bij het downloaden. Dit zal middelen vrij te maken van uw computer om beter omgaan met de data-overdracht. Indien mogelijk, uw computer downloaden van de bestanden die u nodig hebt terwijl u weg bent van de computer.

4 Prioriteiten stellen uw downloads. Download alleen de bestanden die u echt wilt eerst en later beginnen andere downloads. Hoe meer bestanden je tegelijkertijd downloaden, hoe langzamer de bestanden te downloaden.

5 Probeer downloads op verschillende momenten van de dag. Hoe meer mensen die hetzelfde bestand downloadt, hoe langzamer de file downloads voor iedereen. Als u last van een trage download, probeer het op een ander moment van de dag waarop minder mensen zouden kunnen proberen om hetzelfde bestand te downloaden.

6 Installeer Download Accelerator. Download Accelerator is een programma dat te downloaden mogelijkheden van uw computer optimaliseert. Het verhoogt niet alleen de snelheid van je downloads, het helpt je ze te beheren. Wanneer je begint downloaden van een bestand, Download Accelerator slaat het bestand, zodat u kunt hervatten later te downloaden indien nodig. Download Accelerator krijgen, ga naar de website downloaden, zoeken naar Download Accelerator, klikt u op "Download Now" en volg de aanwijzingen.