Hoe kan ik een HP besturingssysteem opnieuw te installeren vanaf de herstelpartitie

Slechte dingen kunnen gebeuren om een ​​goede computer. Ondanks al uw inspanningen, kan uw HP computer een systeemfout zo ernstig dat u het besturingssysteem niet eens kan laden ervaren. Als dit gebeurt, uw beste optie is om alle content op de primaire harde schijf van de computer te wissen en de fabrieksinstellingen met behulp van de HP Recovery Manager te herstellen. De HP Recovery Manager wordt opgeslagen op een recovery-partitie opgeslagen op de primaire harde schijf van de computer en kan worden geactiveerd tijdens opstarten van de computer.

instructies

1 Zet uw HP computer en wacht op een grote HP splash screen te laten zien.

2 Tik op de toets "F11" herhaaldelijk terwijl de HP-logo verschijnt op het activeren "HP Recovery Manager."

3 Klik op "System Recovery" als de Recovery Manager belastingen. Klik op 'Nee' als de toepassing vraagt ​​of u liever gebruik maken van de Microsoft Systeemherstel.

4 Reageer op de prompt de vraag of u wilt back-up van uw gegevens. Als u het proces proberen, selecteert u "Back-up van uw bestanden eerst" en klik op 'Volgende'. Selecteer een rit naar back-up van de gegevens aan en selecteer de gegevens die u wilt back-up. U kunt de bestanden naar een externe harde schijf, een flash drive of branden op schijven. Als u niet wilt back-up van uw gegevens, selecteert u "Herstellen zonder een back-up van uw bestanden" en vervolgens op "Next" om verder te gaan.

5 Klik op 'Volgende'. De HP Recovery Manager formatteert de harde schijf, het uitroeien van alle gegevens, inclusief persoonlijke bestanden en bestanden van het besturingssysteem. Het nut dan opnieuw installeert het besturingssysteem en alle toepassingen die werden opgenomen met de computer. De computer wordt automatisch opnieuw opgestart en laarzen tot aan het inlogscherm van Windows.