Ik kan geen verbinding maken met TVersity

Ik kan geen verbinding maken met TVersity


TVersity, de dienst die u toelaat om te streamen of downloaden media om de mobiel of media-apparaat van uw keuze, is alleen de moeite waard als je daadwerkelijk kunt krijgen aangesloten op de eerste plaats. Er zijn een paar verschillende smaken van verbindingsproblemen die TVersity gebruikers waarschijnlijk te lopen in, maar de meeste van hen zijn eenvoudig op te lossen.

internetverbinding

Uiteraard, als uw internetverbinding down is, zul je weinig geluk met het verbinden met uw account. Voordat u op zoek naar andere problemen met uw TVersity setup, controleer dan de internetverbinding van zowel de hosting computer en alle apparaten die verbinding maken met het. U zult ook moeten ervoor zorgen dat er geen firewalls of andere anti-virus programma's voor het blokkeren van de toegang tot TVersity. Een langzame of onbetrouwbare internetverbinding kan slechte prestaties in de vorm van lange laadtijden, lange buffering tijden en stotteren video veroorzaken.

TVersity rekening

Het niveau van uw TVersity rekening zal bepalen welke websites je mag verbinden. Daarnaast zullen sommige websites leeftijdscontrole voor inhoud voor volwassenen nodig hebben. Om uw TVersity-account te controleren, opent u de TVersity GUI op de hostcomputer. Open het menu "Settings" en selecteer "User Accounts." Controleer uw account-niveau en, indien nodig, voer uw leeftijd om toegang te verlenen tot de inhoud rijpen.

hosting computer

De verbinding probleem kan worden vanuit uw hostcomputer. Zorg ervoor dat de TVersity GUI correct is geïnstalleerd op de host computer. Als je niet denken dat de GUI goed is ingesteld, probeer dan verwijderen en opnieuw te installeren. U kunt de GUI op http://tversity.com/support/quickstart/ downloaden. Een probleem dat je kunt tegenkomen is programma's die interfereren met TVersity. Als u werkt met uTorrent, zal je moet het voor het gebruik van TVersity uit te schakelen. Het programma verstoort de TVersity verbinding. Vergelijkbare p2p file sharing programma's kunnen ook moeten worden uitgeschakeld.

ontvangende apparaat

Het probleem met de verbinding zou kunnen zijn dat het apparaat dat u probeert te streamen naar wordt niet ondersteund. Bekijk de lijst met ondersteunde apparaten op http://tversity.com/support/devices. In Naast de genoemde apparaten, als uw apparaat beschikt over een internetbrowser, moet u in staat om verbinding te maken. Zorg ervoor dat het apparaat goed is gekalibreerd en ingesteld voor TVersity. Aanwijzingen voor specifieke apparaten kunt u vinden op http://tversity.com/support/quickstart/ onder de rubriek "Device specifieke instructies."