Wat is een Private Line Service (PLS)?

Een prive-line service, of PLS, koppelingen ver van elkaar gescheiden locaties met elkaar via het internet. De link maakt gebruik van een leverancier kabelnetwerk, maar staat garant voor voldoende veiligheid, snelheid en bandbreedte voor de behoeften van de gebruiker. Een PLS kan locaties te verbinden door het aansluiten van modems, routers, computers, mainframes of beveiligingssystemen. Er zijn meerdere aanbieders met een eigen lijn diensten aan klanten wier bedrijfsactiviteiten verspreid buiten een lokaal netwerk.

aansluitingen

Als uw kantoren verspreid over uw stad, staat of land, kunt u elk kantoor zijn eigen Internet-verbinding te geven of een wide area network of WAN, dat al de verschillende locaties met elkaar verbindt. uw ziekenhuis en een afgelegen kliniek of een centraal kantoor en een bouwterrein, bijvoorbeeld - - Als je alleen een verband tussen een aantal punten hebben behoefte aan een PLS tussen twee punten kan meer kosteneffectief dan een WAN zijn.

Technologie

Een privé-lijn betekent niet dat uw leverancier legt een enkele kabel tussen de twee punten. In plaats daarvan, uw leverancier stuurt communicatie over het bestaande netwerk, maar scheidt uw gegevens van andere transmissies. Een digitale interface verbindt elk van locaties op het netwerk en breekt je signalen af ​​in korte, korte uitbarstingen van gegevens transmissies. De overeenkomstige interface aan de andere kant reassembles het salvo in een samenhangend weergegeven wanneer de data arriveert.

Bestedingen

Met behulp van een PLS zinvol voor bedrijven die een volledig betrouwbare verbinding nodig hebben om grote hoeveelheden data te verzenden. Als je medische beeldvorming, of telemedicine, videoconferentie overbrengen tussen locaties of zich bezighouden met remote-learning projecten, een PLS zorgt ervoor dat je de bandbreedte die u nodig hebt wanneer je het nodig hebt. Als uw bedrijf deals in gevoelige gegevens - een bank verzenden van grote hoeveelheden van de financiële informatie tussen de takken, bijvoorbeeld - een PLS biedt meer zekerheid dan het verzenden via reguliere netwerk van uw leverancier.

overwegingen

Als je gaat winkelen voor een PLS, potentiële leveranciers zijn AT & T, XO Communications, Verizon en anderen. Een overweging is de vraag of een bepaalde leverancier heeft een netwerk in de plaats om uw locaties met elkaar te verbinden. Andere overwegingen zijn de snelheid - sommige diensten gaan zo hoog als 10 gigabyte per seconde - de beschikbare bandbreedte en de prijs. PLS opties zijn vaak schaalbaar. Als u verwacht dat uw behoeften te groeien, op zoek naar een leverancier die u zal toestaan ​​om bandbreedte toe te voegen als uw bedrijf groeit.