Hoe kan ik een selectievakje in Excel 2003

Hoe kan ik een selectievakje in Excel 2003


Terwijl de Excel 2003 spreadsheet programma kunt u grote hoeveelheden gegevens op te slaan in een gemakkelijk toegankelijke raster, kan er momenten waar u eerder zou hebben een meer grafische aanpak. Als u wilt weten of informatie aanwezig is of niet, een eenvoudige manier is om een ​​vakje toe te voegen. Nadat uw vakje heeft in een bepaalde cel van het werkblad is geplaatst, Excel geeft je ook de mogelijkheid om deze te koppelen aan een andere cel, zodat deze automatisch wordt ingeschakeld of uitgeschakeld wanneer de spreadsheet wordt gewijzigd.

instructies

1 Open de specifieke Excel 2003-werkblad dat moet een selectievakje toegevoegd te hebben. Zoek de "formulieren" werkbalk boven het scherm, dat een reeks vakjes voor verschillende vormen kunnen worden gemaakt toont.

2 Klik op de "Check Box" icoon in de "formulieren" werkbalk, die een vierkante blauwe doos met een zwarte vinkje laat zien. Klik op het beginpunt ergens in het werkblad waar u het vakje te verschijnen. Sleep de aanwijzer naar beneden en naar rechts om de grenzen van het selectievakje in te stellen. Laat de muisknop los om het selectievakje te creëren.

3 Klik op de "Check Box 1" tekst die naast het vak en het type wat label dat u wilt gebruiken voor de box. Klik op het pictogram "Control Eigenschappen" in de werkbalk "Formulieren" om een ​​nieuw venster met de eigenschappen van het vakje te openen.

4 Ga naar het tabblad "Control". Typ de naam van de cel die moet overeenkomen met het selectievakje in het vak "Cell Link". Bijvoorbeeld, als je wilt het vak te worden gecontroleerd in verband met gegevens die zijn opgeslagen in cel "A4," type "A4" in de doos. Klik op de "Gecontroleerd" of "Ongecontroleerde" radio knop om te veranderen of de doos moet controleren of uit wanneer de gegevens in de corresponderende cel wordt ingevoerd.

5 Klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan. Als u wijzigingen in het vakje in de toekomst te maken, klikt u op het vak en klik op de knop "Control Properties".

Hints

  • Het is mogelijk om de "formulieren" werkbalk te verbergen, zodat zij niet kan worden weergegeven in de lijst met opties in de buurt van de bovenkant van het scherm. Indien de werkbalk ontbreekt, klikt u op "View" en "Werkbalken" entry en klik vervolgens op de "Formulieren" knop om de werkbalk weer te geven.
  • De "formulieren" werkbalk is niet verankerd op zijn plaats en is in staat om te worden verplaatst naar andere gebieden op het scherm. Normaal gesproken is de werkbalk wordt standaard verschijnen onder de "Opmaak" werkbalk.