Hoe maak je een Cell Between Werkbladen kopiëren

Hoe maak je een Cell Between Werkbladen kopiëren


cellen kopiëren tussen spreadsheet werkbladen is een eenvoudige bediening. Echter, het kan u tijd besparen die anders besteed zou worden opnieuw invoeren van gegevens in meerdere spreadsheets. Als u dezelfde gegevens gebruiken in verschillende werkbladen, het leren van de eenvoudige techniek van het kopiëren van cellen tussen werkbladen kan u helpen bij uw werk te stroomlijnen. Volg deze eenvoudige stappen.

instructies

Kopiëren Cellen Tussen Werkbladen

1 Hoe maak je een Cell Between Werkbladen kopiëren

U kunt ook sneltoetsen gebruiken om te kopiëren en plakken cellen

Gebruik je muis of trackpad om de cel in Microsoft Excel die u wilt kopiëren te markeren. Klik in de gewenste cel. Als u meerdere cellen in een rij of kolom te kopiëren, markeert ze door te klikken en te slepen. U kunt ook op in de eerste cel in de reeks en markeer de rest door op shift.

2 Hoe maak je een Cell Between Werkbladen kopiëren

Spreadsheets zijn een ideale manier om grote hoeveelheden data te beheren

Kopieer de cel (s) door te klikken op de knop Kopiëren in de werkbalk. Dit heeft een icoon van de twee vellen papier. U kunt ook kopiëren door met de rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor "kopiëren" uit het drop-down menu, of door op Ctrl + C (Mac-gebruikers zullen op Command + C) De rand van de cel (s) die je hebt gekozen zal begint te knipperen in een stippellijn patroon.

3 Hoe maak je een Cell Between Werkbladen kopiëren

cellen Copy kunt u voorkomen dat re-typen data

Plak de gekopieerde cel (s) in de gewenste nieuwe locatie. Klik in de cel op het werkblad waar u wilt dat de gegevens worden weergegeven. Plak de gekopieerde cel (s) door te klikken op de knop Plakken in de werkbalk. Deze knop heeft een pictogram van een klembord op. U kunt ook plakken door rechts te klikken en te kiezen voor Paste uit het drop-down menu, of door op Ctrl + V (Mac-gebruikers zullen op Command + V) De gekopieerde gegevens verschijnen in de gekozen cel (s).

4 Hoe maak je een Cell Between Werkbladen kopiëren

Het kan nodig zijn om cellen te verkleinen nadat u gegevens plakken in hen

Pas de grootte van de cel (s) je gegevens hebt geplakt in, indien nodig. Om de cel (len) groter te maken, plaatst u de cursor over de lijn tussen de cellen tot deze overgaat in een plusteken. Klik vervolgens in de cel die u wilt wijzigen. Uw cursor verandert in vier pijlen. Klik en sleep totdat de cel de gewenste grootte. Indien nodig herhalen.

Hints

  • cellen te kopiëren in plaats van opnieuw te typen data helpt om fouten te minimaliseren