Hoe naar Songs Transfer van Windows Media Player naar een andere computer

Wanneer u een nieuwe computer koopt, hoeft u niet al uw muziek herkopiëren om Windows Media Player. Met een externe harde schijf, kunt u uw bestanden naar de externe apparaat te kopiëren en voeg ze toe aan uw nieuwe computer, of speel de bestanden van de harde schijf op elke computer. Elke harde schijf zal werken met een computer die USB-poorten heeft. Aankoop van externe harde schijven in elke winkel die elektronica verkoopt.

instructies

1 Sluit de externe harde schijf in een vrije USB-drive op uw oorspronkelijke computer. Open de "My Computer" map via het menu 'Start' en kies de externe harde schijf uit de lijst met apparaten. Open de map in een nieuw venster.

2 Open de "My Music" map van uw menu "Start" in een nieuw venster. Zoek uw muziek, en markeer de bestanden die u wilt overbrengen. Sleep de bestanden van uw computer naar de map van de harde schijf. Wacht tot de bestanden te kopiëren, sluit ramen en verwijder de externe harde schijf van uw computer.

3 Sluit de externe harde schijf in uw nieuwe computer. Open 'Deze computer' in het menu 'Start' en kies de externe harde schijf uit de lijst met apparaten. Open de map in een nieuw venster, en zoek je muziek.

4 Open de "My Music" map in het menu "Start" in een nieuw venster. Sleep de nummers uit de map externe harde schijf in de "My Music" map. Wacht tot de bestanden te kopiëren, en u kunt dan gebruiken in Windows Media Player.