Hoe schrijf ik een PDF in PHP

PHP is een programmeertaal die meestal draait op webservers. Het helpt ontwikkelaars te creëren en beheren van content op een website en bieden online applicaties. De PHP taal ondersteunt een groot aantal van derden bestandsformaten, waaronder PDF. Het bevat een groot aantal opdrachten voor het maken van en werken met PDF-bestanden. Het schrijven van een PDF in PHP vanaf nul vereist deskundige kennis van de programmeertaal. Echter, kunt u een "class", dat een groot deel van de programmering automatiseert om dit te bereiken installeren. Een klasse is gewoon een set van PHP-commando's al gemaakt om bepaalde functies te beheren. Veel gratis PHP lessen bestaan ​​voor het schrijven van PDF's.

instructies

1 Download de TCPDF PHP klasse voor het beheer van PDF-documenten. Deze gratis PHP klasse biedt een uitgebreide set van voorgeprogrammeerde functies die u in uw eigen PHP-programma's kunnen gebruiken om een ​​PDF te schrijven. Je hoeft niet te installeren of te configureren uw web-server met nieuwe of aanvullende programmering bibliotheken om TCPDF gebruiken. Het maakt gebruik van bestaande PHP commando's naar de PDF manipulatie voor u te behandelen. U kunt complexe opgemaakte PDF-bestanden schrijven met behulp van TCPDF. Uw PDF-bestanden kunnen meerdere kolommen, kop- en voetteksten, een verscheidenheid van verschillende lettertypen, PDF-bladwijzers, een inhoudsopgave en automatische paginanummering.

2 Schrijf PDF-bestanden in PHP met behulp van de FPDF PHP klasse. Deze gratis PDF-klasse bevat een groot aantal functies om het programmeerwerk nodig om PDF-bestanden af ​​te handelen. In tegenstelling tot andere PHP klassen, die afhankelijk zijn van inheemse PHP-functies om PDF's te creëren, heeft de FPDF klasse niet verlangen dat deze instrumenten en in plaats daarvan maakt PDF-bestanden vanuit het niets met behulp van zijn eigen algoritmes. Hierdoor FPDF meer draagbare op een grotere verscheidenheid aan webservers, aangezien geen speciale configuratie nodig is op de server om de klasse te gebruiken. U kunt PDF-bestanden van elk paginaformaat te schrijven, en met elk type pagina marges. Het programma maakt automatisch pagina-einden in het PDF-documenten en zorgt voor de opname van foto bestanden in de PDF ook.

3 Bezoek de website voor de R & OS PDF klasse en een PDF in PHP direct met zijn online demo. U kunt elke tekst die u wilt naar de website te typen, en maak vervolgens de PDF meteen met behulp van de R & OS PHP-programma. Als je van het proces, kunt u downloaden van de R & OS PHP klasse en gebruiken in uw eigen PHP-websites. Net als bij andere PDF PHP klassen, heeft R & OS geen extra installatie van PHP modules of wijzigingen in de configuratie van de server vereist. U kunt beginnen met behulp van de R & OS pakket meteen.