How To Fix Internet Explorer Error Code 10061

How To Fix Internet Explorer Error Code 10061


Op sommige momenten, als je Internet Explorer gebruikt, kunt u tegenkomt een foutcode die stopt je het koud in uw surfen tracks. Error Code 10061 is een dergelijke wegversperring. Het betekent dat de verbinding tussen uw computer en de server van de website die u probeert te communiceren met is geweigerd. Er zijn verschillende manieren om te proberen om het probleem te verhelpen.

instructies

1 Controleer het adres in uw werkbalk om ervoor te zorgen dat het correct is. Als je deze foutmelding krijgt, kunt u het adres verkeerd hebt ingevoerd in uw adres toolbar. Controleer de gehele platform voor fouten aangezien er een groot verschil tussen .com en .org aan het einde van een URL of http: en ftp: aan het begin van een URL.

2 Neem contact op met de beheerder van de site die u probeert te bezoeken. De beheerder kan de verkeerde link naar een bepaalde plaats hebben op de site of een server mogelijk niet correct werkt. U kunt ook een soort van speciale toestemming nodig om de inhoud op die webserver bekijken.

3 Controleer uw systeembeheerder als u bent op het werk of op school. Kopieer en plak de gehele fout die je in een e-mail om uw systeem helpdesk. Omvatten de volledige webadres dat u de foutmelding gaf. Een fout van dit type kan worden veroorzaakt door een firewall of een proxy instellen van uw werk of school heeft controle over.