Hoe kan ik een aanvraag in te dienen Maak

Het creëren van een snelkoppeling-bestand in het Windows-besturingssysteem is een actie die rechtstreeks vanaf uw desktop kan worden uitgevoerd. Een applicatie snelkoppelingsbestand bespaart u de noodzaak om uitvoerbare bestand van de toepassing te vinden op uw harde schijf om een ​​programma te openen. In plaats van waden door alle mappen op uw harde schijf op zoek naar deze alle belangrijke bestanden, kunt u gewoon een snelkoppeling maken en vervolgens gebruiken om het bijbehorende programma te openen.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op uw bureaublad. Er verschijnt een menu.

2 Klik op "Nieuw."

3 Klik op 'Snelkoppeling. "

4 Klik op "Bladeren" in het venster "Nieuwe Shortcut" en selecteer het uitvoerbare bestand voor de toepassing waarvoor u maakt een snelkoppeling. U moet de werkelijke bestand dat het programma wordt gestart vanuit de installatie map op uw computer te selecteren. Als u niet de standaard installatie locatie voor een bepaald programma heeft gewijzigd, zal het zich in de map Program Files van uw C: schijf.

5 Klik op 'Volgende'. Typ een naam voor de nieuwe snelkoppeling en klik op "Finish" om het maken van uw aanvraag snelkoppelingsbestand.