How to Watch Copy-Protected Tv-opnamen Bestanden op een Media Center PC

Media Center-pc kunt u opnemen en bekijken tv-shows. Echter, het filtert ook kopieerbeveiligde inhoud voor het oordeel van de show producenten, exposanten en distributeurs. Hier leest u hoe u tegen kopiëren beveiligde tv-bestanden kunt bekijken op een Media Center PC.

instructies

1 Zoek kopiëren beveiligde tv-opnames op uw Media Center-pc. Gebruik uw Media Center-pc afstandsbediening om de bestanden te navigeren en te lokaliseren.

2 Ontdek de opnamefuncties. Kijk of je de opgenomen inhoud op DVD kunt branden. Je zult in staat zijn om op te slaan en de bestanden te bekijken voor toekomstig gebruik. In de meeste gevallen kunt u niet in staat zijn om tegen kopiëren beveiligde inhoud te verbranden. U zult ook niet in staat zijn om de tv-bestanden naar een andere computer of een media-apparaat.

3 Bekijk het tegen kopiëren beveiligde tv-bestanden in de Windows Media Player. De standaard player (versie 10) zal u toelaten om het tegen kopiëren beveiligde bestanden meerdere keren te bekijken. De enige beperking is dat je niet in staat zal zijn om deze opnamen in enig ander medium of apparaat te bekijken. Je kunt ze bekijken alleen in de Media Center-pc die oorspronkelijk opgenomen het.

4 Trace het gewenste bestand en openen in Windows Media Player 10. Begrijp de tegen kopiëren beveiligde inhoud techniek die gebruikt wordt door Media Center PC. Omroepen meestal opgezet kopieerbeveiliging vlaggen naar inhoud bescherming te geven. Media Center detecteert deze vlag en beperkt het vermogen om te kopiëren en het programma met behulp van het besturingssysteem te verdelen.

Hints

  • Ontdek manieren en middelen om het tegen kopiëren beveiligde inhoud op te halen. Kijk voor software van derden die deze functionaliteit mogelijk maakt.
  • Het is illegaal om auteursrechtelijk beschermde inhoud te delen of te verspreiden. Je zou kunnen worden vervolgd als je betrapt doen en bewezen schuldig.