Hoe maak je een flat-panel LCD-monitor oplossen

Een flat-panel LCD-monitor kunnen last hebben van voedingskabel en DVI of VGA-kabelverbinding ongelukken, maar ook geplaagd door een gemeenschappelijke backlight mislukking kwestie met betrekking tot inverter kabel van het scherm. Wat het probleem, identificeren van de kwestie en snel te verhelpen van de situatie en uw flat-panel LCD-monitor terug in een volledig operationele toestand. Dit proces vereist een platte schroevendraaier en een kruiskopschroevendraaier voor flat-panel LCD-monitor het oplossen van problemen.

instructies

1 Controleer of de flat-panel LCD-monitor stroomkabel is niet losgekoppeld van het stopcontact, als je een basis van macht kwestie vermoedt dat met uw monitor.

2 Controleer de verbinding gemaakt tussen de flat-panel LCD-monitor en uw computer. De kabel die hier gebruikt wordt een DVI- of VGA-kabel zijn, afhankelijk van je setup, met DVI biedt een superieure, digitale aansluiting op de VGA's analoog. Meer dan waarschijnlijk, zal uw flat panel monitor een DVI-kabel verbinding te gebruiken. Hoe dan ook, zorgen voor de DVI- of VGA-kabel sluit stevig in de achterkant van de flat-panel LCD-scherm en de achterkant van de computer. De DVI-poort aan de achterkant van uw computer zal een white-label ontwerp voorzien, terwijl de VGA-poort kleurcode met een blauw label voor het gemak zal zijn.

3 Haal de stekker uit het stopcontact, wanneer deze niet de oorzaak van het probleem.

4 Zoek langs de rand van de flat-panel LCD-monitor voor schroeven, als de achtergrondverlichting van het scherm lijkt te slecht te werken en het scherm is zwart. De bezel is de perimeter die draait rond de werkelijke weergave, en afhankelijk van het model van uw flat-panel LCD-monitor, zal er schroeven langs of in de buurt van de voor- of achterzijde van de bezel. Deze schroeven zijn meestal verborgen voor esthetische doeleinden met kunststof afdichtingen. Verwijder de plastic verzegeling met behulp van een plat voorwerp dat kan wig eronder, zoals de tip van een platte schroevendraaier's. Wees voorzichtig om te voorkomen krassen op de plastic.

5 Haal de schroeven onder de flat-panel LCD-monitor kunststof afdichtingen met behulp van een kruiskopschroevendraaier. Zet de schroeven opzij zorgvuldig in een klein plastic zakje, zodat je niet verliezen.

6 Maak een scheiding tussen de ring en de rest van de flat-panel LCD-monitor. Met de schroeven verwijderd, schuift een vingernagel tussen de ring en het display en werken rond de omtrek van de rand van de langzaam nieuwsgierige het af en weg van de monitor.

7 Controleer nu dat de ring wordt verwijderd van de omvormer kabel. De omvormer kabel is de kabel die zit op de top van de groene inverter raad van bestuur, waarvan de laatste is te zien aan de onderkant van de flat-panel LCD-monitor, waar het onderste deel van de ring gebruikt om te wonen. De omvormer kabel moet worden aangesloten op een connector aan de andere kant van de omvormer bord. Als het los van deze aansluiting, wordt de achtergrondverlichting van de flat-panel LCD-monitor mislukken. Til aan de rand van de omvormer kabel connector enigszins, duwen de flat-panel LCD-scherm inverter kabel weer aan en breng vervolgens neerwaartse druk op de connector om het terug op zijn plaats te vergrendelen.