Hoe de geschiedenis van berichten die naar Inboxes Others 'op Facebook verwijderen

Hoe de geschiedenis van berichten die naar Inboxes Others 'op Facebook verwijderen


De messaging-dienst van Facebook werkt ongeveer hetzelfde als een typische e-maildienst. Berichten kunnen worden opgenomen in een berichtenreeks die begint met het eerste bericht verzonden en bevat alle antwoorden van de ontvanger en de afzender. Deze boodschap draden samen een geschiedenis van communicatie op Facebook. U kunt de geschiedenis van de berichten die u naar inboxen van anderen op Facebook door het verwijderen van een specifiek bericht thread hebt verzonden verwijderen. een bericht geschiedenis verwijdert, kan uw mailbox te houden van zijn rommelig en zal alle ongewenste gesprekken te wissen.

instructies

1 Log in op uw Facebook-account op de homepage. Voer het geregistreerde e-mailadres en wachtwoord voor uw account. Klik op de knop "Login". Dit brengt u naar uw homepage.

2 Klik op het icoon 'Berichten' gelegen aan de linker bovenkant van de pagina, tussen de Facebook briefhoofd en het zoekvak. Het pictogram heeft de vorm van twee tegengestelde beeldverhaaltoespraak dozen. Er verschijnt een venster met uw meest recente berichten. Klik op de "Alle berichten" optie aan de onderkant van het venster. Dit brengt u naar uw bericht centrum. U kunt ook klikken op de 'Berichten' optie onder je profiel foto op de linkerkant van de pagina.

3 Klik op de "Sent" optie in het menu aan de linkerkant, onder de 'Berichten' titel. Dit zal de geschiedenis van de berichten die u naar een andere Facebook-gebruikers hebben gestuurd.

4 Druk op de linker- en rechter-gerichte pijlen aan de boven- en onderkant rechts van de pagina om toegang te krijgen tot een andere pagina van de berichten. Typ het onderwerp of een trefwoord van het gewenste berichtenreeks in het zoekvak en klik op het vergrootglas om een ​​specifiek bericht thread te brengen.

5 Klik op de "X" aan de rechterkant van de berichtenreeks om de berichten en hun geschiedenis te wissen. Hierdoor worden alle berichten die u in deze berichtenreeks hebt verzonden en ontvangen te verwijderen. Klik ook op de doos aan de rechterkant van de ontvanger, en klik op de "Delete" knop aan de bovenkant van de berichten om de draad en de geschiedenis te wissen.

Hints

  • Te klikken op de "X" naast de berichten in uw inbox zal ook de geschiedenis van antwoordde berichten te verwijderen.
  • Double-check dat het bericht geschiedenis die u verwijdert de juiste is. Zodra de geschiedenis is verwijderd, kan niet worden opgehaald.
  • U kunt alleen berichten verwijderen uit uw mailbox. uw geschiedenis van verzonden berichten zal geen berichten van de ontvanger verwijderen.