Hoe maak je een nieuwe Facebook-profiel te activeren

Facebook is een populaire social networking website die gebruikers in staat stelt om verbinding te maken en te communiceren met vrienden en familie via het internet. Wanneer u voor het eerst een Facebook account aan te maken, vaak een Facebook-profiel genoemd, moet u deze activeren voordat je kunt beginnen met het gebruik ervan. Gelukkig, het activeren van een Facebook-profiel is een eenvoudige en straight-forward taak die vereist slechts een paar momenten, zolang u toegang tot het e-mailadres dat u de Facebook-account registreren.

instructies

1 Maak een nieuwe Facebook-profiel, als je nog niet hebt. Bezoek facebook.com en voer uw persoonlijke gegevens in de velden onder de rubriek "Sign Up". Klik op de "Sign Up" knop. Merk op dat de e-mailaccount u in de "Uw E-mail" veld in te voeren is de e-mail gebruikt om uw profiel te activeren; alleen gebruik maken van een e-mailadres dat u toegang hebt.

2 Controleer uw inbox voor de e-mailaccount bij het aanmaken van je Facebook-profiel. Kijk op een bericht van "Facebook" met de "Nog een stap aan de slag op Facebook" onderwerpregel. Open de e-mail.

3 Klik op de link onder aan uw profiel te activeren "Om de sign-up te voltooien, volg deze link". Als je niet kan op de link klikt, markeren en kopiƫren naar het klembord van uw computer. Open een nieuw browservenster, plak de link in de adresbalk en druk op "Enter."