Hoe maak je een Virtual PC Dat is traag Problemen

Hoe maak je een Virtual PC Dat is traag Problemen


Virtualisatie is een van de meest populaire computer trends in de afgelopen jaren. De kracht van moderne computers stelt ons in staat om een ​​virtuele computer draaien op de top van een fysieke, zodat gebruikers oudere besturingssystemen en het uitvoeren van software die zij anders niet in staat om te gebruiken zou zijn te installeren. Echter, virtualisatie zeer belastend voor een computer, en u kunt vinden dat de snelheid van een VMware of Virtual PC virtuele machine is teleurstellend. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om een ​​langzame virtuele machine oplossen van problemen en het versnellen, zodat het loopt bijna even goed als het primaire besturingssysteem.

instructies

1 Gebruik een tweede harde schijf. Uw computer moet het primaire besturingssysteem harde schijf te gebruiken voor het virtuele geheugen en de andere applicaties die draaien. Al deze processen kunnen de virtuele machine vertragen en de virtuele machine kan het primaire besturingssysteem ook trager. Installeer al uw virtuele machines op een high-speed externe harde schijf of een tweede harde schijf in de computer.

2 Installeer meer RAM-geheugen. Wanneer u een virtuele pc draaien, uw computer wijdt een bepaalde hoeveelheid geheugen om het besturingssysteem dat draait op het. Dit neemt afstand RAM van het primaire besturingssysteem. Als de aanbevolen systeemeisen voor de belangrijkste besturingssysteem op uw computer oproep tot 2 GB RAM-geheugen, en de vereisten voor het besturingssysteem op de virtuele pc-oproep voor 1 GB RAM-geheugen, moet de computer ten minste 3 GB RAM-geheugen geïnstalleerd.

3 Gebruik een processor die virtualisatie ondersteunt. Terwijl u een virtuele machine kan draaien op elke moderne processor, kunnen virtualisatietechnologieën zoals Intel VT de snelheid van een virtuele machine sterk toenemen. High-end Intel-processors zoals de Core 2 Duo modellen en de Core i7 ondersteuning VT, terwijl de meeste modellen van de voordelig geprijsde Celeron processors niet.

4 Installeer add-on software. Zowel VMware en Virtual PC onder meer speciale software --- VMware tools en VM Toevoegingen respectievelijk --- die zijn bedoeld om te worden geïnstalleerd op de virtuele machine om de prestaties te verbeteren. Als u niet beschikt over de add-on software is geïnstalleerd, zal de virtuele machine snelheid lag zelfs op een high-end computer.

5 Uitschakelen overbodige functies in het besturingssysteem van de virtuele machine. Functies zoals het systeem te herstellen en zoek indexering in Windows zijn over het algemeen niet nodig op een virtuele machine. Het uitschakelen van overbodige functies kunnen de hoeveelheid schijfruimte die de virtuele machine verbruikt en systeembronnen te sparen te verminderen.

6 Maak een back-up afbeelding. Onmiddellijk na het installeren van het besturingssysteem op een virtuele machine, kopieert u alle bestanden voor de virtuele machine in een andere map op de computer. Als u de software op de virtuele machine die een virus bevat of laat problemen met de prestaties om een ​​andere reden hebt geïnstalleerd, kunt u de virtuele machine te verwijderen en gebruik maken van de back-up, onmiddellijk herstel van de virtuele machine naar de oorspronkelijke snelheid.

7 Vermijd fragmentatie. VMware en Virtual PC zowel bevatten hulpprogramma's die u kunt gebruiken om de harde schijf te defragmenteren in een virtuele machine en de prestaties te verbeteren. Bovendien, als u andere bestanden op de fysieke vaste station als die welke door de virtuele machine, defragment de harde schijf in het primaire besturingssysteem.