Hoe verwijder ik vind Geschiedenis in GroupWise?

GroupWise is een boodschapper service van Novell en is beschikbaar op platformen die Windows-besturingssystemen bevatten. Dit programma wordt gebruikt om te communiceren met andere gebruikers op een netwerk die gebruik maken van Novell-software. Tijdens normaal gebruik kan de vondst geschiedenis beginnen te accumuleren of opbouwen en moeten worden verwijderd. Dit wordt gedaan door eerst te bepalen hoeveel informatie is opgenomen in de geschiedenis bestand.

instructies

Clear Program Geschiedenis

1 Dubbelklik op het pictogram GroupWise op het bureaublad om het chatvenster te openen. Klik op de optie 'Toon geschiedenis "in de rechter benedenhoek om de inhoud van de geschiedenis bestand te bekijken.

2 Klik op de "Tools" drop-down menu in het chatvenster en selecteer "Options" uit de keuzelijst. Hierdoor wordt het venster Opties weer te geven. Selecteer "History" op het linker paneel.

3 Bepaal het aantal dagen tot de recente berichten te houden. Klik op de pijltjes om het aantal dagen te selecteren.

4 Klik op de "Geschiedenis wissen" knop om de geschiedenis bestanden te wissen.

Geschiedenis verwijderen Bestanden

5 Klik op de "Tools" drop-down in het chatvenster en selecteer "Opties" om het venster Opties weer te geven. Klik op de optie "Geschiedenis". Noteer het pad voor de geschiedenis bestanden onder de "Store gesprekken lokaal" optie.

6 Klik op de knop "Start" op het bureaublad van de computer. Selecteer het of de optie 'Computer' 'Mijn Computer'. Dubbelklik op de lokale schijf (C) en vervolgens naar de locatie van de geschiedenis bestanden.

7 Klik met de rechtermuisknop op elk van de geschiedenis bestanden en selecteer "Verwijderen" uit het contextmenu. Klik op "OK" op de doos bevestiging aan de bestanden te verwijderen.

Hints

  • De geschiedenis bestanden worden opnieuw gemaakt zodra een nieuw gesprek wordt gestart in GroupWise.
  • Het wissen van uw geschiedenis kan alleen worden gedaan voor de gesprekken die tot 1 dag oud.