Hoe maak je Light Gradient

Hoe maak je Light Gradient


Microsoft Paint is eenvoudig grafische software meegeleverd met alle Windows-besturingssystemen. Het kan worden gebruikt voor basisfuncties als bijsnijden foto, tekening basis grafische en vulling vormen. Het is niet uitgerust met een gradiënt tool, maar er is een manier om een ​​lichte helling in de verf te maken voor Windows 95, 98, XP en Vista. Lichtgradiënten geleidelijk donkerder van een lichte kleur op een donkere kleur, of geleidelijk vervagen van een donkere toon op een lichte kleur.

instructies

1 Druk op CTRL + E om het menu "Eigenschappen" te openen. Breedte moet worden ingesteld op 100. Laat de hoogte 500 pixels blijven.

2 Klik op de "Line" tool. Het ziet eruit als een diagonale lijn op het menu aan de linkerkant. Teken een diagonale lijn splitsen van het doek in de helft.

3 Selecteer de "Fill" tool, die eruit ziet als een verfemmer. Vul de ene kant van het doek wit of een lichte schaduw en de andere zwarte of een donkerdere tint.

4 Druk op CTRL + W om het menu "Stretch en Skew" te openen. Verander het getal in het vak onderwerp "Horizontale" van 100 tot 1. Selecteer OK.

5 Druk op CTRL + W opnieuw, dan weer verander de horizontale strook, dit keer naar het maximum van 500. Herhaal dit meerdere keren, totdat het verloop is de gewenste breedte.

Hints

  • Deze techniek zal niet werken met de versie van MS Paint verzonden op Windows 7-machines.