Hoe de Serial voor Adobe Photoshop CS2 ophalen

Hoe de Serial voor Adobe Photoshop CS2 ophalen


Wanneer u Adobe Photoshop CS2-software te installeren, bent u verplicht om het invoeren van een serienummer om uw installatie te voltooien. Het plaatsen van uw serienummer op een veilige plaats is belangrijk omdat je het later nodig heeft. Bijvoorbeeld, als u een nieuwe computer te kopen en de noodzaak om Adobe Photoshop CS2 op te installeren, vindt u het serienummer opnieuw moet invoeren. Als je verliest het nummer, zijn er een paar manieren om het te halen.

instructies

instructies

1 Meld u aan bij uw Adobe-account online. U bent verplicht om een ​​account wanneer u software bestellen via Adobe. Na het aanmelden, klikt u op 'Bestelling bekijken Geschiedenis. " Volg de link die zegt "Uw downloads" en u zult het serienummer daar vinden.

2 Bekijk je email. Adobe stuurt een bevestiging e-mail wanneer u producten bestellen via de website. Binnen deze e-mail zullen er verschillende stukken van nuttige informatie, met inbegrip van uw serienummer.

3 Kijk naar de software verpakking als u uw exemplaar van Adobe Photoshop CS2 gekocht bij een winkel. Het serienummer bevindt zich vaak op de software-dvd of cd-hoes. Als het er niet is, kijk naar de doos zelf om te zien of het er is.