Hoe maak je een Gateway Recovery Disc maken

Hoe maak je een Gateway Recovery Disc maken


The Gateway Recovery Program kunt u herstelschijven maken om uw computer te herstellen naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen als de computer overgenomen door een virus wordt genomen, ervaar je een hardwarefout, of als je gewoon wilt alles uit de harde schijf schoon te maken en beginnen vanaf nul. Het is de moeite waard om herstel-cd's bij de hand waard is.

instructies

Maak herstelschijven

1 Klik op het pictogram "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm. Klik op "Alle Programma's" en vervolgens op "Gateway."

2 Klik op 'Gateway Recovery Management. " Het venster Recovery Management zal openen op uw bureaublad.

3 Klik op "Create Factory Default Disc." Klik op het drop-down menu aan de rechterkant van "Branden naar", en zorg ervoor dat uw dvd-recorder is geselecteerd. U vindt er diverse lege dvd's nodig hebben.

4 Plaats een lege DVD in de DVD-recorder en klik op 'Volgende'. Het brandproces wordt gestart. Het programma zal de eerste DVD uit te werpen wanneer het wordt gedaan branden. Verwijder het etiket van de DVD op de juiste wijze. Plaats een andere lege dvd als u wordt gevraagd en klik op "OK."

5 Herhaal stap 4 totdat alle herstelschijven zijn gemaakt. Klik op "OK" en de Gateway Recovery Program sluiten nadat alle discs zijn gemaakt.

6 Bewaar de discs op een veilige plaats waar u in staat om ze te vinden wanneer u ze nodig zal zijn.

Hints

  • Label de herstel-cd's in de volgorde dat ze zijn gemaakt. Bijvoorbeeld: "Herstel Disc 1," Herstel Disc 2, "en ga zo maar door. U moet de schijven te plaatsen in deze volgorde als als u wilt uw Gateway computer te herstellen.
  • Creëer de herstelschijven zo snel als je kunt, omdat je nooit weet wanneer ze nodig kunnen zijn ..
  • Niet de macht van uw computer, terwijl de herstel-cd's worden gecreëerd door de Gateway Recovery Program zoals u zult hebben om te beginnen met een nieuwe set.